Σtella

Αθήνα @ DeathDisco

Σtella Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Σtella
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης Ticketarena.gr
Διοργανωτής

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 
MOSCOMAN (Disco Halal // Tel Aviv / Berlin) 
ΣTELLA live 
+ dj Bad Spencer 
Blue Lagoon

ΠΟΡΤΕΣ 22:00 
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 23:00 
ΕΙΣΟΔΟΣ 7 ΕΥΡΩ μέχρι το τέλος του live
και 5 ευρώ μετά το τέλος του live

Προπώληση εισιτηρίων: 
http://www.ticketarena.gr/product/112/σtella-live--moscoman-afterparty

MOSCOMAN 
Κάτοικος Βερολίνου με καταγωγή από το Τελ Αβίβ, συναρπαστικός μουσικός παραγωγός με κυκλοφορίες σε εταιρείες όπως ESP Institute, Correspondant, I'm a Cliché και Eskimo, ιδρυτής και επιμελητής της ανερχόμενης Disco Halal και υπερδραστήριος dj με ιδιαίτερο δημιουργικό γούστο, ο Moscoman είχε πρωτοεπισκεφθεί την Αθήνα το 2015 ως καλεσμένος των Amateurboyz στο Kitty Cat αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με την πολυσυλλεκτικότητα και το ενδιαφέρον των μουσικών επιλογών του. Φέτος είναι στην καλύτερη φάση της μέχρι τώρα σταδιοδρομίας του, μόλις κυκλοφόρησε ένα EP σε συνεργασία με τους φίλους και συμπατριώτες του Red Axes και ετοιμάζει τον πρώτο του ολοκληρωμένο προσωπικό δίσκο για την ESP Institute του Lovefinger.

ΣTELLA 
Η Στέλλα Χρονοπούλου ξεκίνησε την πορεία της σαν Σtella το 2012 με το self-released ep "Keep me naked" και το underground hit "Detox". Μετά από σειρά ζωντανών εμφανίσεων με το συγκρότημά της, το 2015 κυκλοφόρησε στην Inner Ear το ντεμπούτο της LP, έναν δίσκο που συζητήθηκε όσο λίγες ελληνικές κυκλοφορίες και κατέληξε σε πολλές από τις εγχώριες μουσικές λίστες με τα καλύτερα του έτους αναδεικνύοντας παράλληλα το "Picking Words" σε ένα από τα τραγούδια της χρονιάς. 

Συνέχισε με ένα εντυπωσιακό sold-out στο Ρομάντσο, συνεργασίες με τον μουσικό παραγωγό NTEIBINT για την Βέλγικη Eskimo, συναυλίες σε Αθήνα (Athens Digital Arts Festival), Θεσσαλονίκη (Μύλος), Πάτρα (Συνδετήρας), Φιλιππιάδα (Zero Festival) και Ναύπλιο (Fougarock Festival) αλλά και μια άκρως επιτυχημένη support συμμετοχή για την Chinawoman τον περασμένο Νοέμβριο στο FUZZ ενώ τρεις μήνες μετά, επιστρέφει τώρα με καινούριο single (Works for you) και την αποκλειστική αυτή live εμφάνιση στο Death Disco.

Το ζέσταμα πριν από τους δύο guests θα αναλάβουν οι Blue Lagoon (του Κορμοράνου) και Bad Spencer (του Yes It Does!! Sure It Does!!) δίνοντας το στίγμα ενός ενιαίου πολύωρου και πολυεπίπεδου πάρτυ!

http://www.soundcloud.com/moscoman
http://www.stellathemusic.com/
https://www.facebook.com/DjBadSpencer/?fref=ts
http://www.kormoranos.gr/

 

  • SHARE
  • TWEET