Liebe, Dreamachinery

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Liebe, Dreamachinery Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Liebe, Dreamachinery
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 21:45
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Liebe Full band Live at six dogs
Opening Act: Dreamachinery live

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 21:00
Είσοδος: 8 ευρώ

Doors Open at 21:00
Dreamachinery 21:45-22:15
Liebe 22:30 - 00:00

LIEBE
Οι Liebe είναι από την Θεσ/νίκη και απότελούν ένα από τα πιο αγαπημένα σχήματα της pop στην Ελλάδα. Πλαισιωμένοι απο δύο ακόμη μουσικούς, τον Ηλία Σμήλιο στη κιθάρα και τον Κώστα Κατσαρό στη τρομπέτα, με 3 άλμπουμ (Club Royal, Somewhere in time, Airport) στο ενεργητικό τους.Το single "Strangers", έχει ξεχωρίσει σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας και όχι μονο , όπως και στο ευρωπαικό MTV. Τη Παρασκευή 26/2 έρχονται στο six d.o.g.s για να παρουσιάσουν τραγούδια από τις κυκλοφορίες τους και κάποιες αγαπημένες διασκευές από το παρελθόν, με συγχρονισμένο οπτικό υλικό.

BIO
Ξεκίνησαν το 2009 ως το αγγλόφωνο ντουέτο του Δήμου Ζαχαριάδη (synths & programming) και του Γιώργου Μπέγκα (vocals), με επιρροές από ακούσματα των 80’s. Το ηλεκτρονικό – ποπ ντεμπούτο τους "Club Royal" κυκλοφόρησε το 2010 από την Universal. Ακολούθησε μια σειρά εμφανίσεων, από τις οποίες ξεχωρίζουν εκείνες με τον Schiller στη Θεσσαλονίκη και τον Sebastien Tellier στην Αθήνα. Το πρώτο single τους "Models" έγινε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και την συνέχεια πήρε το single "Strangers", του οποίου το video clip παίζονταν επί σειρά μηνών στο MTV Europe. Έχουν περισσότερες από 200 συναυλίες στο ενεργητικό τους.

http://www.liebe.gr/
https://www.facebook.com/LIEBE-official-page-257440579094/
https://soundcloud.com/liebe_official

DREAMACHINERY
Χάρη στις επιλεκτικές αλλά πάντα αξιόλογες εμφανίσεις του, ο DreaMachinery έχει χαρακτηριστεί δικαίως ένα από τα καλυτέρα κρυμμένα μυστικά της ηλεκτρονικής σκηνής της Θεσσαλονίκης.

Έχει σπουδές στο κλασσικό πιάνο και στον τομέα της ηχοληψίας - μουσικής τεχνολογίας και επιρροές από την Pure Disco των 70’s και την ηλεκτρονική επανάσταση των synthesizers στα 80’s. Αφού πειραματίστηκε αρκετά χρόνια με πολλά old school synthesizers που έπεφταν στα χέρια του, το 2011 κατέληξε να δημιουργήσει ένα κράμα pure 80’s, Nu-disco και electronica, με αναλογική διάθεση και επιρροές από καλλιτέχνες όπως οι Giorgio Moroder, Chic, Kraftwerk, Howard Jones, Human League Gary Numan κ.α.

Στο Reworks Festival του 2012 εντυπωσίασε με το live performance του ωs opening act στους Sebastien Tellier & Nicolas Jaar, ενώ το 2013 στο Red Bull Air Stage με την Nina Kravitz και τον John Talabot. Στις αρχές Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε το Maurice – X – Song EP, με remixes από τους Δημήτρη Παπασπυρόπουλο / Last Chance και Echonomist.

Στα live performances του διατηρεί την αναλογική υφή και χρησιμοποιεί old school synthesizers, drum machines, vocoders, tapes και computers με έντονους live αυτοσχεδιασμούς.

https://www.facebook.com/dreamachinery/?ref=hl
https://www.youtube.com/watch?v=0AguWoERWAk
https://www.youtube.com/watch?v=hrEzX9Z2QR4

  • SHARE
  • TWEET