Οριστική ακύρωση των εμφανίσεων των Machine Head

Ο Robb FLynn ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να αναβάλλει εκ νέου τις προγραμματισμένες συναυλίες

04/08/2020 @ 11:24

Οριστική ακύρωση της ευρωπαϊκής και αυστραλιανής περιοδείας των Machine Head που είχαν επαναπρογραμματιστεί λόγω της πανδημίας ανακοίνωσε ο ιδρυτής της μπάντας, Robb Flynn.

Σε αυτές, προφανώς, περιλαμβάνονται και οι εμφανίσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίες είχαν μεταφερθεί για τις 2 και 3 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους εξαργύρωσης των εισιτηρίων για τις εμφανίσεις των Machine Head στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε ότι στις περιοδείες αυτές οι Machine Head θα έπαιζαν ένα σετ με δυο μέρη και διαφορετικούς μουσικούς. Στο πρώτο ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Robb Flynn, παρέα με τον μπασίστα, Jared MacEachern και άλλους δυο μουσικούς θα μας παρουσίαζαν ένα best of της καριέρας τους.

Στο δεύτερο μέρος, ενόψει και της επετείου 25 ετών από την κυκλοφορία του "Burn My Eyes" οι Robb Flynn και Jared MacEachern μαζί με τα αυθεντικά μέλη της μπάντας, τον κιθαρίστα Logan Mader και τον ντράμερ Chris Kontos, θα έπαιζαν ολόκληρο τον δίσκο για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο εγκέφαλος της μπάντας, Flynn, επέλεξε να ακυρώσει τις επερχόμενες συναυλίες, αντί να τις αναβάλλει εκ νέου, επιστρέφοντας παράλληλα τα χρήματα από τα εισιτήρια στους κατόχους αυτών.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη τη δήλωσή του.

  • SHARE
  • TWEET