The Ruckus Habit, Disconnected, Graviola

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

The Ruckus Habit, Disconnected, Graviola Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα The Ruckus Habit, Disconnected, Graviola
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Release The Bomb: w/ The Ruckus Habit Disconnected Graviola Live at six dogs
Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στις 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ

Βράδυ Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30, το six dogs ανοίγει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει τρια πολλά υποσχόμενα αθηναϊκά rock σχήματα, γνωστά για τα εκρηκτικά τους live ανά την Ελλάδα. Τους headliners The Ruckus Habit θα πλαισιώσουν οι Disconnected και οι Graviola. 

Οι The Ruckus Habit είναι μια indie rock μπάντα από την Αθήνα. Ο ήχος της είναι επηρεασμένος από την εναλλακτική rock σκηνή, ενώ στα τραγούδια της συναντάμε και μελωδίες εμπνευσμένες από το post-punk κίνημα της νέας χιλιετίας καθώς επίσης και post grunge και britpop ρυθμούς. Σχηματίστηκαν το 2012 και αποτελούνται από τους Αλέξανδρο Κοτσιώρη (guitars, vocals), Ορέστη Ρουσόπουλο (guitars), Νίκο Κομινάκη (bass guitars) και Δημήτρη Ξεκαλάκη (drums).

Δείγμα της πολλά υποσχόμενης δουλειάς τους αποτελούν τα Inebriated Ballad, Another song to waste και Edinburg Lights, που αποτελούν προπομπούς του “Dive Bomb”. Σαν μεγαλύτερες τους επιρροές ξεχωρίζουν τους Bloc Party, Arctic Monkeys, Royal Blood και Queens of the Stone Age.

https://www.facebook.com/theruckushabit/?fref=ts
https://www.youtube.com/user/TheRuckusHabit

Οι Disconnected είναι μια πενταμελής αγγλόφωνη μπάντα από την Αθήνα, που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2010. Ο ήχος τους είναι αποτέλεσμα των διαφορετικών επιρροών των μελών τους, από post alternative rock μέχρι heavy rock συγκροτήματα όπως Muse, Mogwai, Radiohead, Incubus και Red Hot Chili Peppers.

Έχουν στο ενεργητικό τους πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε συναυλιακά venues της πόλης, όπως το six d.o.g.s, το KooKoo, η Αρχιτεκτονική και το Nueva Trova, ενώ έχουν συμμετάσχει και στα Α21 Freedom Fest, Steve Festival, ΜΟΝΟ Μetal Festival και Art Apart Festival. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με Locomondo, Idra Kayne, Soul Mates, Mother Of Millions, 3Fold Pain, Furor, Blame The Trees, 7 Odds κ.α. 

Στα τέλη του 2014 κυκλοφόρησαν διαδικτυακά το πρώτο τους single, Weakest Point, μαζί με video clip, το οποίο περιέχεται στο πρώτο τους EP που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015, σε συνεργασία με τον Γιώργο Λεώδη στην παραγωγή.

Οι Disconnected είναι οι: Στέφανος Κατής – Φωνητικά|Χάρης Κατής – Πλήκτρα, Κιθάρα, Φωνητικά | Θοδωρής Κωστούλας – Κιθάρα | Γιώργος Γαζής – Μπάσο | Μάκης Κολα’ί’της – Τύμπανα.

www.facebook.com/pages/Disconnected-band/446776508688848
https://soundcloud.com/disconnected-band 

Οι Graviola δημιουργήθηκαν το 2015 από τους Αλέξη Θεοδώρου και Γιώργο Χρόνη, πρώην μέλη των The Coogars. Πρόκειται για ένα garage και stoner ντουέτο, του οποίου ο ήχος χαρακτηρίζεται από το δέσιμο των κιθαριστικών μπασογραμμών με τα ψυχεδελικά φωνητικά και τα καταιγιστικά ντραμς. Οι Graviola έχουν ξεκινήσει ήδη τις live εμφανίσεις και έχουν παίξει σε γνωστά venues και φεστιβάλ όπως το six dogs, το Lazy αλλά και το ΣΝΑΚ festival στην Ικαρία. Αυτή την περίοδο ετοιμάζονται να μπουν στο studio για την ηχογράφηση του πρώτου τους LP.

https://www.facebook.com/graviolagr

  • SHARE
  • TWEET