2L8

Θεσσαλονίκη @ Eightball

2L8 Θεσσαλονίκη @ Eightball
Συγκροτήματα 2L8
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Eightball
Διεύθυνση Πίνδου 1, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 6939196490
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι 2L8 live στο Eightball Club την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη

Οι 2L8 ένα από τα μακροβιότερα σχήματα της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής για μια εμφάνιση την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη στο Eightball club.

Εκεί που η δραματουργία και η κουλτούρα της ανατολής συναντά τη δυτική τραγουδοποιία, αδιαφορώντας για τους κανόνες και τις φόρμες οι 2L8 με 5 άλμπουμ στο ενεργητικό τους έχουν χτίσει το δικό τους μουσικό σύμπαν. Πιστοί στη θεατρικότητα που τους διέπει από το ξεκίνημα τους το 2005, αλλά ταυτόχρονα άμεσοι και ωμοί δημιουργούν περίτεχνες ενορχηστρώσεις με υπνωτικά επαναλαμβανόμενα μοτίβα που εμπλουτίζονται μόνο για να ανατραπούν και να αποδομηθούν στη συνέχεια. Τραγουδώντας πάντα για την αντίσταση, την ελευθερία και την ελπίδα.

Στις 23 Δεκέμβρη γυρνούν πίσω στον χρόνο, ξαναβλέπουν το υλικό τους με μια διαφορετική ματιά, το διασκευάζουν, το αποδομούν ή το εμπλουτίζουν ώστε να συνάδει με αυτό που είναι οι 2L8 σήμερα. Από το θεατρικό "He&She" (2009) στο διπλό "New Battles" (2011), το πρώτο άλμπουμ που χρηματοδοτήθηκε από το κοινό στην Ελλάδα, φτάνουν στην "Κλωστή" (2013), το ελληνόφωνο άλμπουμ τους. Καταλήγουν στην παρουσίαση, ολόκληρου του νέου άλμπουμ τους με τίτλο "The Answer".

Η σύνθεση των 2L8:

Κωστής Βοζίκης, Ηλ. Κιθάρα, Φωνή
Ελισώ Παπαστρατή, Βιολί
Μπάμπης Τσινικοσμάογλου, Ηλ. Κιθάρα, Πιάνο
Δημήτρης Οικονόμου, Τύμπανα
Μηνάς Βακαλούδης, Ηλ. Μπάσο
Βίκυ Γκριτζά, Φωνή

Είσοδος 7 Ε

  • SHARE
  • TWEET