Παύλος Παυλίδης

Αθήνα @ Buba

Παύλος Παυλίδης Αθήνα @ Buba
Συγκροτήματα Παύλος Παυλίδης
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Buba
Διεύθυνση Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 18:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Ο Παύλος Παυλίδης σε ένα αναπάντεχο και ιδιαίτερο ακουστικό σετ στο εξωτικό Buba

Εναρκτήριο dj set από τη Nalyssa Green.

After Party από την ομάδα του Sunday never ends

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο Παύλος Παυλίδης έρχεται στο Βuba για να μας παρουσιάσει ένα acoustic set, ένα live πέρα από τα καθιερωμένα.

Όποιος είχε βρεθεί στο upstairs της πλατείας Θεάτρου σε κάποια από τα θρυλικά live στο γνωστό, σιωπηλό πλέον στέκι, ξέρει απο τώρα τι να περιμένει την ημέρα εκείνη, καθώς ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης και η ομάδα του Buba εγκαινιάζει μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο Sunday Never Ends.

Πρόκειται για μια γιορτή της μουσικής, της μέρας και της νύχτας, ένας ξεχωριστός τρόπος να καλωσορίσουμε την εβδομάδα που έρχεται και να αποχαιρετήσουμε αυτή που τελειώνει. Μια ιδέα που επιδιώκει να δημιουργήσει συμβάντα, ιστορίες και ξεχωριστές μουσικές αναμνήσεις.

Η έναρξη δεν θα μπορούσε να είναι πιο εντυπωσιακή καθώς στο πανέμορφο παλαιό νεοκλασικό με τα ασιατικά cocktail και την μοναδική ατμόσφαιρα θα προσπαθήσουμε για ακόμη μια φορά να καταλάβουμε πώς τις Κυριακές τα μεσημέρια ανατινάζεται το φως, αφού θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Παύλο Παυλίδη.

Με ένα πρόγραμμα εμπλουτισμένο με αρκετά τραγούδια του Παύλου που δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να ακούσουμε στις συναυλίες του, καθώς η επιλογή τους ταιριάζει απόλυτα με την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου project. Αξέχαστοι στίχοι και μελωδίες τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του, φτάνοντας έως και τον τελευταίο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 με τον τίτλο «Μια Πυρκαγιά σ΄ ένα σπιρτόκουτο».

Θα ακολουθήσει party από την ομάδα του Buba για αυτούς που αντέχουν και δε θέλουν να τελειώσει η βραδιά, γιατί οι Κυριακές ποτέ δεν τελειώνουν!

Μαζί του στο πιάνο ο Ορέστης Μπενέκας και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Αλέκος Βουλγαράκης.

Πρόγραμμα Sunday Never Ends / Παύλος Παυλίδης

Κυριακή 18.12

14:00 - 18:00 / Nalyssa Green dj set
H Nalyssa Green μας βάζει στο κλίμα από νωρίς επιλέγοντας από τις 2 το μεσημέρι τις μουσικές που θα μας συνοδεύσουν και θα μας προδιαθέσουν για το Live του Παύλου Παυλίδη και το πάρτι που θα ακολουθήσει.

18:00 - 20:00 / Live Παύλος Παυλίδης
Μ' ένα πρόγραμμα εμπλουτισμένο με αρκετά τραγούδια του Παύλου που δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να ακούσουμε στις συναυλίες του, καθώς η επιλογή τους ταιριάζει απόλυτα με την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου project. Αξέχαστοι στίχοι και μελωδίες τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα δισκογραφία του, φτάνοντας έως και τον τελευταίο δίσκο που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 με τον τίτλο «Μια Πυρκαγιά σ’ ένα σπιρτόκουτο».

8 / Afterparty by Sunday Never Ends Team
Θα ακολουθήσει Party από την ομάδα του Sunday Never Ends Team για αυτούς που αντέχουν και δε θέλουν να τελειώσει η βραδιά, γιατί οι Κυριακές ποτέ δεν κοιμούνται

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

BUBA BISTROT EXOTIQUE: Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά, Αττική, Tηλέφωνο: 210 62 31 151, 6980 457 387

Facebook event

  • SHARE
  • TWEET