Disconnected, Kamp

Αθήνα @ DeathDisco

Disconnected, Kamp Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Disconnected, Kamp
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Disconnected (band) + KAMP Live
Στο Death Disco (Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, Αθήνα)
Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Πόρτες: 20.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Ταμείο: 6 euro

Facebook Event

Disconnected (band) : 

Οι Disconnected είναι μια πενταμελής αγγλόφωνη μπάντα από την Αθήνα, που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2010. Ο ήχος τους είναι αποτέλεσμα των διαφορετικών επιρροών των μελών τους, από post alternative rock μέχρι heavy rock συγκροτήματα όπως Muse, Mogwai, Radiohead, Incubus και Red Hot Chili Peppers.

Από τη δημιουργία τους μέχρι σήμερα έχουν στο ενεργητικό τους πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε πολλά συναυλιακά venues της πόλης, όπως το six D.O.G.S. ,το KooKoo, η Αρχιτεκτονική και το Nueva Trova, ενώ έχουν συμμετάσχει και στα Α21 Freedom Fest ,Steve Festival,ΜΟΝΟ Μetal Festival και Art Apart Festival. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με Locomondo, IDRA KAYNE, Soul Mates, Mother Of Millions, 3Fold Pain , Furor (Official), Blame the Trees, 7-Odds κ.α.

Στα τέλη του 2014 κυκλοφόρησαν διαδικτυακά το πρώτο τους single, Weakest Point, μαζί με video clip, το οποίο περιέχεται στο πρώτο τους ομώνυμο EP που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015, σε συνεργασία με τον Γιώργο Λεώδη στην παραγωγή.

Οι Disconnected είναι :
Στέφανος Κατής - Φωνητικά
Χάρης Κατής - Πλήκτρα, Κιθάρα, Φωνητικά
Αλφόνσο Μιγδάνης - Κιθάρα 
Γιώργος Γαζής - Μπάσο
Μάκης Κολα’ί’της - Τύμπανα

KAMP :

Το χειμώνα του 2012, ο Γιάννης Καμπουρόπουλος (John Kamp), πρώην lead singer των CLOSER, συνάντησε τον Αντώνη Δούνια (τύμπανα), το Νίκο Παλυβό (μπάσο) και λίγο αργότερα τον Νίκο Νικολαΐδη (κιθάρες), για να σχηματίσουν τους KAMP, το προσωπικό του project. Μαζί δούλεψαν αρχικά σε semi-acoustic ύφος, κομμάτια του Γιάννη Καμπουρόπουλου, ενώ πολύ σύντομα άλλαξαν σε ηλεκτρικό ύφος, το οποίο έμελλε και να παραμείνει ως το λεγόμενο -απο αυτούς- band songwriting.

Με αυτό το line-up, οι KAMP έβγαλαν το πρώτο τους digital LP με τίτλο "KAMP:REAPPEAR" (2014), χωρίς την υποστήριξη κάποιου label.

Μετά απο έναν χρόνο, τη θέση του μπασίστα πήρε ο Μιχάλης Ευδαίμων, ενώ τις κιθάρες ανέλαβε ο Νίκος Κουτσοποδιώτης. Μαζί δούλεψαν επάνω σε νέα κομμάτια, κάνοντας παράλληλα και αρκετές εμφανίσεις, παρέα με γνωστά αγγλόφωνα σχήματα της Αθηναϊκής σκηνής. Το Σεπτέμβριο του 2016 κυκλοφόρησαν το δεύτερο LP τους (digital & hard copy) με τίτλο "KAMP:CLAIRVOYANCE". Παράλληλα, συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους σε club της Αθήνας και της επαρχίας.

Τα τραγούδια, βασισμένα επάνω στην χαρακτηριστικά μελωδική ερμηνεία του τραγουδιστή, ποικίλλουν, τόσο θεματικά, όσο και μουσικά, δημιουργώντας ένα ιδιότυπο μωσαϊκό, με αρκετά στοιχεία crossover, περιέχοντας ακόμη και grunge ή nu metal συστατικά. Κι ενώ το "KAMP:REAPPEAR" κρατά μεγαλύτερη επαφή με τα alternative rock στοιχεία, το "KAMP:CLAIRVOYANCE" κινείται πιο ελεύθερα, ελισσόμενο ανάμεσα σε διαφορετικές προσεγγίσεις, φιλτραρισμένες μέσα απο το παίξιμο και τις επι μέρους συνθετικές ιδέες των KAMP, καλύπτοντας ένα εύρος απο 70's rock ballad, μέχρι industrial rock ήχους. 

Οι KAMP είναι: 
John Kamp - lead vocals
Νίκος Κουτσοποδιώτης - guitars
Μιχάλης Ευδαίμων - bass
Αντώνης Δούνιας - drums

LINKS : 

• Disconnected (band):
Facebook
YouTube
Instagram

• KAMP:
Facebook
YouTube
Bandcamp

  • SHARE
  • TWEET