Βασίλης Πάντσιος

Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Βασίλης Πάντσιος Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Συγκροτήματα Βασίλης Πάντσιος
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Διεύθυνση Βαΐου 5, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 2310-510081
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ – ‘’ΤΟ ΡΟΚ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ’’ LIVE!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

Mια δυνατή μουσική παράσταση ενός νέου δημιουργού του Βασίλη Πάντσιου, με κομμάτια από ‘’ΤΟ ΡΟΚ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ’’ το πρώτο προσωπικό του CD Album που σε σύντομο διάστημα από την κυκλοφορία του άρχισε ήδη να κάνει αισθητή την παρουσία του με μεταδόσεις σε ραδιόφωνα από όλη την Ελλάδα καθώς και με πάνω από 3.200.000 YouTube Views!

Τραγούδια για το πλατύ κοινό που κινούνται σε μελωδικές αλλά και δυναμικές φόρμες, περιγράφουν συναισθήματα και καταστάσεις που έχει βιώσει ο καλλιτέχνης και αποτυπώνει το ροκ μέσα από τη δική του ματιά. Όχι μόνο ως ένα είδος μουσικής αλλά και σαν στάση ζωής.

Το 3ωρο και πλέον πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης και γνωστά αγαπημένα κομμάτια που ο συνθέτης διασκευάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και παράλληλα κάνουν κι αυτά μέσω του διαδυκτίου τη δική τους πετυχημένη πορεία σε μπαράκια και ραδιόφωνα.

Ξεχωριστό κομμάτι της συναυλίας είναι τα δυναμικά ντουέτα που ερμηνεύει ο Βασίλης Πάντσιος με την Mαρία Κηπουρού μια νέα εξαιρετική τραγουδίστρια με υπέροχη σκηνική παρουσία.

Το project πλαισιώνεται από τους ταλαντούχους με πολύχρονη πορεία μουσικούς Τάσο Καπζάλα στα πνευστά και Μάκη Πατρωνίδη στην κιθάρα.

Ένα ιδιαίτερα ‘’ανεβαστικό’’ πρόγραμμα, μια ολοκληρωμένη μουσική πρόταση που έρχεται να μας ξεσηκώσει και να δώσει μια καινούρια άποψη κι αισθητική στο ελληνικό ροκ που όλοι αγαπάμε!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ – ‘’ΤΟ ΡΟΚ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ’’ LIVE!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
Βαίου 5, Πλατεία Μοριχοβου, Λαδάδικα
Έναρξη 10.30 – Είσοδος 5 Ευρώ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ - Facebook Official
http://www.facebook.com/VASILIS.PANTSIOS.

Video Links:
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ: https://www.youtube.com/watch?v=48AgjCuVhcI
ΑΛΗΤΙΣΣΑ ΚΑΡΔΙΑ – http://youtu.be/4DkQCZdmIXA
ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΣΒΗΝΩ - http://youtu.be/YlPHBoYHFxc
  • SHARE
  • TWEET