Semen Of The Sun

Αθήνα @ AN Club

Συγκροτήματα Semen Of The Sun
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

SEMEN OF THE SUN
Those Pills - Live Presentation Show
ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΐΟΥ @ AN CLUB
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 €

Την Πέμπτη 8 Μαίου, oι Semen Of The Sun κυκλοφορούν αισίως το τρίτο τους άλμπουμ με τίτλο "Those Pills" και το γιορτάζουν με μία συναυλία στο Αn Club!

Το Αθηναϊκό power trio θα βρεθεί μετά από ένα χρόνο ξανά στη σκηνή του ΑΝ για να παρουσιάσει ζωντανά ολόκληρο το νέο τους άλμπουμ αλλά και τραγούδια από τις δύο προηγούμενες δουλειές τους, "Radio Adult", και "The Walk".

*****

Bio

Οι Semen Of The Sun είναι μία τριμελής rock μπάντα με έδρα την Αθήνα, η οποία συνδυάζει Alternative, Grunge, και Post-Punk ήχους.

Το 2008, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ με τίτλο "Radio Adult: Slow Songs, Cheese & Wine" (The Lab / Spinalonga Records), το οποίο απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές από τον μουσικό τύπο.

Μεταξύ 2008-2010 εμφανίστηκαν ζωντανά με πολλές σημαντικές ελληνικές μπάντες όπως οι Deus ex Machina, Planet of Zeus, Rocking Bones κ.α,αλλά και ως support group σε συναυλίες ξένων συγκροτημάτων όπως οι Brant Bjork and The Bros (Ex Kyuss), Warrior Soul, Iron Butterfly.

Το χειμώνα του 2011 και με την αποχώρηση του Γιάννη Παπαχρήστου (τύμπανα) από την μπάντα, οι S.O.T.S ανέστειλαν τη δραστηριότητα τους για σχεδόν δύο χρόνια και ενώ μόλις είχαν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για το δεύτερο τους άλμπουμ.

Το 2012, βρίσκει τη μπάντα ξανά μαζί, με την προσθήκη του Γιώργου Νικολόπουλου (Yellow Devil Sauce) στα τύμπανα και προχωρούν στην κυκλοφορία του διαδόχου του Radio Adult, με τίτλο " The Walk" . Την ίδια χρονιά ανοίγουν τις συναυλίες των The Raveonettes και Therapy? σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα και παρουσιάζουν το πρώτο επίσημο video clip τους για το κομμάτι "Roses".

Πρόσφατα μοιράστηκαν την σκηνή μαζί με τους Σουηδούς Truckfighters και ολοκλήρωσαν το τρίτο άλμπουμ τους με τίτλο "Those Pills".

To "Those Pills" ηχογραφήθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 στα New Fab Liquid Studios (Αθήνα) από τον Μιχάλη Τσομπάνογλου.

Semen Of The Sun
Μάριος - Φωνή/κιθάρα
Jimmy - Μπάσο
Γιώργος - Tύμπανα

Discography:
Radio Adult: Slow Songs, Cheese & Wine (2008)
The Walk (2012)
Those Pills (2014)

  • SHARE
  • TWEET