No Sequence, 10 Code

Αθήνα @ Koo-Koo

No Sequence, 10 Code Αθήνα @ Koo-Koo
Συγκροτήματα No Sequence, 10 Code
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Koo-Koo
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο 210-3450930
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

NO SEQUENCE – 10 CODE @ KOO-KOO 16/5

Την Παρασκευή 16/05, οι No Sequence και οι 10 Code συναντιούνται ξανά και ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πολύ δυναμικό και γεμάτο ενέργεια Live. Επίσης πριν το live θα γίνει και η πρώτη επίσημη προβολή του νέου video clip των No Sequence για το τραγούδι Inside Me.

Oι Νo Sequence εμφανίζονται για 4η φορά στο stage του ΚοοΚοο, με νέα σύνθεση και νέους ήχους . Το γκρουπ θα παρουσιάσει τραγούδια από το 1ο του Album ‘’Levitation’’ αλλά και νέο υλικό. Μαζί τους οι 10 Code που αναμένεται να παρουσιάσουν υλικό από το ΕP τους με τιτλο "the connection ep." και το επερχόμενο album τους"

Oι No Sequence είναι ένα πενταμελές Alternative rock group από την Αθήνα, το οποίο δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του 09. Επηρεασμένοι σαφώς από τα μουσικά ακούσματα της δεκαετίας του '80 και από τους πειραματικούς και εναλλακτικούς ήχους του '90, οι Νo Sequence θέλουν να περάσουν μέσα από τα τραγούδια τους έντονα συναισθήματα, προβληματισμούς και δυναμισμό. Από την αρχική σύνθεση του γκρουπ, συνεχίζουν να είναι μαζί ακόμα ο Στέλιος Τραπεζάρης (Μπάσο) και ο Γιάννης Κουμαριανός (φωνητικά) που μαζί με τους Βασίλη Γραβάνη (Τύμπανα), Κωνσταντίνο Ζώτα (κιθάρα) και Στέφανο Κωνσταντινόπουλο (πλήκτρα) αποτελούν την τωρινή σύνθεση. Το 1ο album τους ‘’Levitation’’ κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2013 μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Μ.L.K (Music links Knowledge) με χορηγό επικοινωνίας τον RED FM 96,3 .Το ομώνυμο τραγούδι έχει ήδη ξεχωρίσει και εξελιχθεί σε ραδιοφωνικό hit, με δυνατό air play και απήχηση στο youtube.

Οι 10 Code είναι οι Πέτρος Ποταμιάνος, Απόστολος Μπουλές, Δημήτρης Αδαμόπουλος και Σίμος Συμεωνίδης και σχηματίστηκαν τον Νοέμβριο του 2011. Στο τέλος Μαΐου του 2013 ολοκλήρωσαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο "the connection ep." και αυτή την περίοδο το παρουσιάζουν σε αθηναϊκές σκηνές, μαζί με τα κομμάτια από το full-length άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014. Το "the connection ep. " έγινε δεκτό με πολύ καλές κριτικές από τα ηλεκτρονικά Μέσα, ενώ ήδη τα κομμάτια του παίζονται σε ραδιοφωνικούς και web σταθμούς της Ελλάδας (Rock FM 96.9, rockmachine.gr, pyloslive.gr κ.α.).

Τον Οκτώβριο του 2013, το "the connection ep." έγινε featured κυκλοφορία από το Jamendo, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως ψηφιακή πλατφόρμα εναλλακτικής διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων για ανεξάρτητους καλλιτέχνες, ενώ το "Superman's Cape" ανέβηκε στην πρώτη θέση της λίστας "most popular songs" της υπηρεσίας, με πάνω από 285.000 ακροάσεις και πάνω από 50.000 downloads (Απρ. 2014).

Στις 4 Μαΐου κυκλοφόρησαν ενα δείγμα του επερχόμενου δίσκου τους, με το single "Transmitter", που περιέχει το ομώνυμο κομμάτι και το bonus track "Today".

  • SHARE
  • TWEET