Customize!

Αθήνα @ Revenge Of Rock

Customize! Αθήνα @ Revenge Of Rock
Συγκροτήματα Customize!
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Revenge Of Rock
Διεύθυνση Λ. Κηφισίας 14 και Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 23:30
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

Οι Customize! The Hard & Heavy Factory παρουσιάζουν την επική υπερπαραγωγή που φέρει περήφανα τον τίτλο:
Dreams Of Youth: Episode I - Δε μπιγκίνινγκ

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Όταν εσείς κάνατε διακοπές στη Μύκονο το καλοκαίρι χορεύοντας ανεβασμένοι πάνω στις μπάρες στην Ψαρρού, εμείς κάναμε πρόβες μέσα στο λιοπύρι για να προλάβουμε να ετοιμάσουμε τα κομμάτια που είχατε ζητήσει στο poll του περασμένου καλοκαιριού.

Όταν εσείς τρώγατε τα μελομακάρονα σε συσκευασίες των δυόμισυ τόνων τα Χριστούγεννα, εμείς κάναμε πάλι πρόβες μέσα στο καταχείμωνο για να προλάβουμε να ετοιμάσουμε setlist που θα υποδεχόταν το έτος της ανάπτυξης.

Όταν εσείς στολιζόσασταν και αρωματιζόσασταν για να περάσετε μια νύχτα γεμάτη πάθος υπό τους ήχους του ερωτικού μας προγράμματος στις 14 Φλεβάρη, εμείς ξανάμανα κάναμε πρόβες για να δημιουργήσουμε την απαραίτητη για την ημέρα ερωτική διάθεση. (Οι μισοί από σας που διαβάζετε αυτό το κείμενο εκείνο το βράδυ βρήκατε ταίρι χάρη σε μας. Να το θυμόσαστε αυτό.)

Ε λοιπόν, αυτή τη φορά δεν έχει τέτοια.
Αυτή τη φορά θα παίξουμε για μας.

Ένα setlist φτιαγμένο από τραγούδια που ακούγαμε μικροί και επιτέλους θα έχουμε την ευκαιρία να τα παίξουμε μπροστά σας. Metal τραγούδια από την εποχή που ο Ηλίας πήγαινε στο Γυμνάσιο (εξατάξιο). Τραγούδια που δύσκολα θα ακούσετε από μπάντα διασκευών. Τραγούδια βγαλμένα μέσα από τη καρδιά μας που σημαίνουν πολλά για εμάς. Τραγούδια που μας κάναν να ονειρευόμαστε... Και όλα αυτά έχοντας μαζί μας έναν θηριώδη guest τραγουδιστή που τσακίζει κόκαλα!

Ένα διαφορετικό show βγαλμένο από την εφηβική μας ηλικία.
Ετοιμαστείτε για το απρόβλεπτο.

  • SHARE
  • TWEET