Μάνος Αλιγιζάκης

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Μάνος Αλιγιζάκης Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Μάνος Αλιγιζάκης
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Την Τρίτη 18 Νοέμβρη ,στην σκηνή του Six DOGS,  ο Μάνος Αλιγιζάκης  παρουσιάζει επίσημα το καινούργιο του άλμπουμ, σε παραγωγή Νίκου Αγγλούπα.

Θα τον πλαισιώνουν οι μουσικοί που συμμετείχαν στην ηχογράφηση. Ο Χρήστος Βασιλείου στο μπάσο, ο Πέτρος Ποντίκης στην ηλεκτρική κιθάρα, και ο Κρίτων Μπελλώνιας στα ντραμς, ενώ ο ίδιος όπως πάντα θα είναι στο electric piano, organ, κλαρίνο, ακορντεόν και στο τραγούδι.

Για να κατεβάσετε το νέο album δωρεάν, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και πατήστε μετά download: http://goo.gl/jNH0vI

Τα καινούργια του κομμάτια είναι σε ηλεκτρικό ήχο αποκλειστικά με ελληνικό στίχο, πάνω σε ελληνικούς δρόμους σε μουσική στραμμένη στην Δύση και στην Παράδοση.

Ακροατής ο ίδιος του πλάγιου ήχου που ξεκίνησε από τον Σαββόπουλο και μέσω του Παπαζογλου της Βιτάλη και του Μάλαμα κατέληξε στον Θανάση Παπακωσταντίνου, μεγαλωμένος όμως ταυτόχρονα μέσα στο indie και στο progressive των 90s, πιο πολύ ελληνικός παρά δυτικός, φτιάχνει τραγούδια και ενορχηστρώνει άλλοτε κρύβοντας και άλλοτε φανερώνοντας τις επιρροές του. Δωρικός, δυνατός στον ήχο, φίλος της έντασης, λίγο λυρικός και σκοτεινός ενίοτε, θα δώσει ένα Live σε ένα πολύ αγαπημένο του stage με αφορμή το  καινούργιο του EP.

Θα ακουστούν επίσης κάποιες λίγες επιλεγμένες διασκευές σε αγαπημένα του απωθημένα από Ελλαδα, και Δύση.
  • SHARE
  • TWEET