Simplefast, Sensoruium Abyss, Secret Angels, The Mound, Fake Heaven

Αθήνα @ AN Club

Simplefast, Sensoruium Abyss, Secret Angels, The Mound, Fake Heaven Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Simplefast, Sensoruium Abyss, Secret Angels, The Mound, Fake Heaven
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Simplefast / Sensoruium Abyss / Secret Angels / The Mound / Fake Heaven
14.11.2014
An Club

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και η πρώτη μπάντα θα ανέβει στις 20:30
Είσοδος:6 ευρώ

SIMPLEFAST (Heavy/Thrash Metal)

Οι Simplefast είναι μια heavy/thrash metal μπάντα από Αθήνα,η οποία με σταθερό line-up από τις αρχές του 2012 ξεκίνησε τις συναυλίες.Μέχρι τώρα έχουν παίξει σε αρκετές συναυλίες,φεστιβάλ και διαγωνισμούς,από τα οποία ξεχωρίζουν athens school festival 2014 στη Τεχνόπολη,το ghost battle vol.1,το οποίο νίκησαν το 2012,το Rock band competition 2014 στο οποίο πήραν τη 3η θέση,το f*ck school festival 5 και το gods of the arena festival.Στις 14 Νοεμβρίου στο An Club θα ξεκινήσει η κυκλοφορία του πρώτου τους EP album με τίτλο "Cursed".

Facebook: https://www.facebook.com/Simplefast
Youtube New Channel: https://www.youtube.com/simplefastofficialtv
Twitter: https://twitter.com/SimplefastGR
Reverbnation: http://reverbnation.com/simplefastmetal

SENSORIUM ABYSS (Metal)

Οι Sensorium Abyss σαν μπάντα υπάρχουν από τον Ιούλιο του 2012.Έχουν κάνει λαιβ σε αρκετά μαγαζιά όπως το Αn Club,το Sixdog,το 7Sins και άλλα.Σημαντική στιγμή για το συγκρότημα θεωρείται η συμμετοχή τους στο Schoolwave 2014.To Line-up τους έχει υποστεί αρκετές αλλαγές μέχρι να καταλήξει στο σημερινό. Παίζουν Metal με κύριες επιρροές Slipknot kai Lamb Of God,αλλά και άλλες αρκετές μπάντες.

Facebook:https://www.facebook.com/SensoriumAbyss
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCkF96_tJIAJYVbkzfbB0CQA

FAKE HEAVEN (Metalcore)

Οι Fake Heaven είναι ένα ελληνικό metalcore συγκρότημα από την Αθήνα.Δημιουργήθηκαν το 2005 ως μια σχολική μπάντα από τα δύο πρώτα μέλη και παιδικούς φίλους ,The Pearl(lead guitar) και Raven Sin(Vocals).Το τωρινό line-up μετά από πολλές αλλαγές περιλαμβάνει τους,Mike(lead and rhythm guitar),Stef(bass) και Blessed(drums).Ευχόμαστε να σας δούμε στα λαιβ που ακολουθούν και να περάσουμε τέλεια !!!

Facebook: https://www.facebook.com/Fakeheaven
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UC8eZq10Py-lJD4OvVsepszA

THE MOUND (Heavy Rock/Stoner)

Οι Τhe Mound δημιουργήθηκαν τον Οκτώβρη του 2012. To ύφος τους θα χαρακτηριζόταν ως heavy rock, stoner χωρίς να περιορίζονται σε αυτούς τους όρους... Τα μέλη της μπάντας απαρτίζουν: Αργύρης Δρόκαλος-φωνή, Νώντας Κουτσούμπας-κιθάρα, Γιώργος Παπουλής-κιθάρα, Πέτρος Ζέρβας-μπάσσο, Νίκος Κουτάντος-τύμπανα. Τον Ιούλιο του 2013 παρουσίασαν το ντέμο τους. Στην πορεία τους έχουν εμφανιστεί σε διάφορες σκηνές στην Αθήνα (Remedy, 7sins,Blitz κ.α) και συμμετείχαν στο Athens school festival 2014 στη Τεχνόπολη(Γκάζι). Αύτη τη περίοδο βρίσκονται στη παραγωγή του πρώτου τους EP στα Artracks recording studios.

Facebook: https://www.facebook.com/themoundband
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCF5wzEIho1rLMavGVkGC6kA

SECRET ANGELS (Progressive Death/Doom Metal)

Οι Secret Angels είναι μια progressive death/doom metal μπάντα από την Αθήνα που ιδρύθηκε το Σεπτέμβρη του 2013. Έχει δώσει διάφορες live εμφανίσεις και συμμετείχε και στο An Epidemic of Violent Thrash στο 7Sins.Αυτή τη στιγμή η μπάντα ηχογραφεί το πρώτο της άλμπουμ ,που φέρει τον τίτλο Tyrant του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται μέσα στο 2015. Η μπάντα θα παρουσιάσει επί σκηνής για πρώτη φορά νέο υλικό από την επερχόμενη κυκλοφορία της.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Secret-Angels/163882987144583
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCZaxoximxyis3t69tHBw7Wg
  • SHARE
  • TWEET