Οριστικοποιήθηκε η σύνθεση του Up The Hammers XV

Ανακοινώθηκαν δύο ακόμη συγκροτήματα - αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών ημερών

21/11/2019 @ 13:42

Με την προσθήκη των Ρώσων doomsters Scald και των δικών μας Dexter Ward οριστικοποιήθηκε η σύνθεση του επερχόμενου Up The Hammers Festival, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των τριών ημερών.

Οι Scald, έχοντας κυκλοφορήσει έναν από τους καλύτερους epic doom δίσκους της δεκαετίας του '90, επανήλθαν πρόσφατα στην ενεργό δράση, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις πριν από λίγες ημέρες στο Hammer Of Doom Festival.

Dexter Ward θα συνδυάσουν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ "ΙΙΙ" με την παρουσία τους στο φεστιβάλ, έχοντας διαθέσει ήδη το πρώτο single με τίτλο "Return Of The Blades".

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Riot Act διαθέτουν στις τάξεις τους του κιθαρίστες Lou Kouvaris και Rick Ventura, αμφότεροι πρώην μέλη των θρυλικών Riot τα πρώτα χρόνια της μπάντας, και προφανώς θα στηρίξουν στο σετ τους στα κλασικά άλμπουμ "Rock City" ('77), "Narita" ('79), "Fire Down Under" ('81), "Restless Breed" ('82) και  "Born Ιn America" ('83).

Πρώτο δείγμα των ικανοτήτων του συγκροτήματος αποτελεί η επανεκτέλεση του περίφημου "Swords & Tequila", που συνοδεύεται από το αντίστοιχο performance video.

Τα εισιτήρια για το Warm-Up Show κοστίζουν 18 Ευρώ, και για την κάθε ημέρα του κυρίως μέρους του φεστιβάλ 38 Ευρώ.

Το πρόγραμμα για το Warm-Up Show στο An Club την Πέμπτη, 12 Μαρτίου και τις δύο ημέρες του φεστιβάλ στο Gagarin έχει αναλυτικά ως εξής:

Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020:
Atlantean Kodex (D)
Argus (USA)
Ravensire (POR)
Achelous (GR)
Throne of iron (USA)
Ramit (USA)

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020:
Agent Steel (USA)
Riot Act (USA)
Spitfire (GR)
Scald (RUS)
Riot City (CAN)
Ttraveler (CAN)
Smoulder (USA)
Solitary Sabred (CYP)

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020:
Fifth Agel (USA)
Slough Feg (USA)
Trespass (UK)
Crypt Sermon (USA)
Dexter Ward (GR)
Vultures Vengeance (IT)
Quicksand Dream (SWE)
Sabire (AUS)

  • SHARE
  • TWEET