Τέλος το διάλειμμα για τους Queens Of The Stone Age

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Josh Homme

08/06/2016 @ 22:01

Ο Josh Homme, ιθύνων νους των Queens Of The Stone Age, ανακοίνωσε ότι η μπάντα είναι και πάλι ενεργή, με την ίδια σύνθεση.

Σε podcast του Let There Be Talk, απαντώντας σε ερώτηση αν η επιστροφή των Queens Of The Stone Age είναι το αμέσως επόμενο πράγμα στο πρόγραμμά του, είπε: «Ναι. Το ίδιο lineup, είμαστε όλοι κλειδωμένοι. Θα κάνουμε meeting αύριο σχετικά με τα μελλοντικά μας σχέδια.»

Παρόλο που δεν είπε και πολλά ο Homme, είναι σαφές πως πια κάτι κινείται στο στρατόπεδο του συγκροτήματος, ειδικά εν συγκρίσει με την περσινή χρονιά, όταν και βρίσκονταν σε διάλειμμα. Συγκεκριμένα, πέρσι τον Μάρτιο ο Homme είχε δηλώσει: «Θα υπάρξει υλικό στο μέλλον από τους Queens, απλά κάνουμε διάλειμμα έπειτα από δύο κουραστικά χρόνια περιοδειών. Σταματάμε για να ασχοληθούμε με άλλα πράγματα.»

Στο ίδιο podcast, ο Homme είπε πως τελείωσε με τις περιοδείες προώθησης της νέας δουλειάς του Iggy Pop, "Post Pop Depression", αποκαλώντας την «το καλύτερο πράγμα όλων των εποχών».

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ο κιθαρίστας των Queens Of The Stone Age, Troy Van Leeuwen ασχολήθηκε με τους Gone Is Gone, το supergroup με τον Troy Sanders των Mastodon και τον Tony Hajjar των At The Drive-In.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Queens Of The Stone Age ήταν το "...Like Clockwork". Διαβάστε την κριτική του Μάνου Πατεράκη στον ακόλουθο σύνδεσμο.

  • SHARE
  • TWEET