Οι Sepultura επιστρέφουν με άλμπουμ για την ρομποτοποίηση της κοινωνίας

«Ο Μεσσίας, όταν γυρίσει, θα είναι ένα ανθρωποειδές»

28/10/2016 @ 19:55

Οι thrash metallers Sepultura θα κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο ονόματι "Machine Messiah" στις 13 Ιανουαρίου μέσω της Nuclear Blast.

Η παραγωγή του δίσκου, ο οποίος αντλεί την έμπνευσή του από την ρομποτοποίηση της κοινωνίας, έγινε από τα ίδια τα μέλη της μπάντας, σε συνεργασία με τον Jens Bogren (Soilwork, Opeth, Katatonia, Amon Amarth) στη Σουηδία. Το εντυπωσιακό εξώφυλλο δημιούργησε η Φιλιππινέζα καλλιτέχνις Camille Dela Rosa.

Ο κιθαρίστας, Andreas Kisser, δήλωσε σχετικά:

«Η κύρια πηγή έμπνευσης είναι η ρομποτοποίηση της κοινωνίας αυτήν την εποχή. Η ιδέα του Θεού-Μηχανή, ο οποίος δημιούργησε την ανθρωπότητα και τώρα φαίνεται πως αυτός ο κύκλος κλείνει, αφού επιστρέφουμε εκεί απ' όπου ξεκινήσαμε. Προήλθαμε από τις μηχανές και επιστρέφουμε εκεί απ' όπου προερχόμαστε. Ο Μεσσίας, όταν επιστρέψει, θα είναι ρομπότ ή ανθρωποειδές, ο βιο-μηχανικός μας σωτήρας.

Ο πίνακας "Deus Ex-Maxhina" είναι ένα αριστούργημα. Εξεπλάγην όταν είδα το πόσο κοντά ήταν το concept του πίνακά της με το δικό μας concept. Το εξώφυλλο φτιάχτηκε πριν έξι χρόνια για το καινούργιο μας άλμπουμ και εκείνη δεν το ήξερε καν! Ούτε εγώ το ήξερα, αλλά χαίρομαι που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας.»

"Machine Messiah" tracklist

01. Machine Messiah
02. I Am The Enemy
03. Phantom Self
04. Alethea
05. Iceberg Dances
06. Sworn Oath
07. Resistant Parasites
08. Silent Violence
09. Vandals Nest
10. Cyber God

  • SHARE
  • TWEET