Myles Kennedy: «Ο δίσκος μου είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο έχω κάνει»

Το "Year Of The Tiger" θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018

21/11/2017 @ 11:49

Τα τελευταία χρόνια, ο Myles Kennedy μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ των Alter Bridge και των Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators. Ο τραγουδιστής σε συνεντεύξεις του ανέφερε συχνά ότι δουλεύει πάνω στον προσωπικό του δίσκο και απ' ό,τι φαίνεται αυτός θα είναι έτοιμος μέσα στο 2018.

Το άλμπουμ ονομάζεται "Year Of The Tiger" και ο Kennedy το αποκάλεσε «πιθανώς ό,τι πιο ολοκληρωμένο έχει κάνει».

«Βασικά λέει μια ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος, καταγράφει τη ζωή μου απ' όταν πέθανε ο πατέρας μου και πώς άλλαξε ύστερα από αυτό για τη μητέρα μου, τον αδερφό μου και εμένα. Λέει αυτή την ιστορία, γι' αυτό το θεωρώ ολοκληρωμένο».

Ο Kennedy συνεργάστηκε με τον Michael "Elvis" Baskette στην παραγωγή του δίσκου και αναφέρει ότι ξεκίνησαν τις πρώτες ηχογραφήσεις το 2016. Σχετικά με την απόφαση του να το καθυστερήσει σχεδόν δύο χρόνια, ο τραγουδιστής αναφέρει: «Ήμουν πολύ απασχολημένος παίζοντας με τους Alter Bridge, αλλά στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολιόμουν λίγο με αυτό το δίσκο, οπότε όταν ολοκληρώθηκε έπρεπε να κάνω ένα βήμα πίσω και να το δω με μια φρέσκια ματιά. Τότε κατάλαβα ότι δεν με αντιπροσώπευε όπως πρέπει και το ξεκίνησα πάλι από την αρχή. Ξεκίνησα να ξαναγράφω πέρσι και ευτυχώς είχα πολλές ιδέες».

Όταν ρωτήθηκε τι πρέπει να περιμένουν οι fan του, ο Kennedy απάντησε: «Το "Year Of The Tiger" έχει μια πιο blues χροιά. Υπάρχει μαντολίνο, μπάντζο, οπότε είναι σίγουρα κάτι εντελώς διαφορετικό απ' ό,τι κάνω συνήθως».

  • SHARE
  • TWEET