K.K. Downing για Judas Priest: «Απογοητεύτηκα που δεν μου ζήτησαν να επιστρέψω»

O πρώην κιθαρίστας του συγκροτήματος σχολίασε την αντικατάσταση του Glenn Tipton με τον Andy Sneap

28/02/2018 @ 11:40

Ο πρώην κιθαρίστας των Judas Priest, K.K. Downing δήλωσε ότι είναι σοκαρισμένος που το συγκρότημα δεν του ζήτησε να επιστρέψει όταν αποχώρησε ο Glenn Tipton λόγω Parkinson.

«Στεναχωρήθηκα πολύ όταν έμαθα ότι ο Glenn αναγκάστηκε να φύγει από το συγκρότημα λόγω της αρρώστιάς του. Αυτό σημαίνει ότι η εποχή που παίζαμε μαζί κιθάρα έχει οριστικά λήξει και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Η όρεξη που είχαμε για τη δημιουργία κομματιών που ο κόσμος μπορεί να απολαύσει για πολλές δεκαετίες είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Είμαι απογοητευμένος που κανείς δεν μου ζήτησε να επανέλθω στους Judas Priest. Ανεξάρτητα του αν θα δεχόμουν αυτή την πρόταση ή όχι, νομικά εξακολουθώ να είμαι μέλος του συγκροτήματος. Παρόλα αυτά, τώρα είμαι σίγουρος όσο ποτέ άλλοτε ότι έκανα το σωστό όταν αποχώρισα από την μπάντα. Φάνηκε ότι τα χρόνια που συμμετείχα και το πόσο βοήθησα στο να χτιστεί αυτή η τεράστια κληρονομιά δεν εκτιμήθηκαν σωστά από κάποια μέλη. Ελπίζω, για χάρη των θαυμαστών μας, η απόφαση να μην με καλέσουν να μην αφορά το οικονομικό.

Γνωρίζω τον Andy Sneap, έχει δώσει πολλά στη ροκ και στη μέταλ σκηνή. Είμαι σίγουρος ότι η συνεισφορά του στο καινούριο άλμπουμ των Judas Priest θα είναι μεγαλύτερη από αυτή του παραγωγού. Ελπίζω οι φαν να απολαύσουν αυτό σχήμα, για να ολοκληρωθεί και αυτό το κομμάτι της ιστορίας στο οποίο όλοι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο.»

O Downing αποχώρησε από τους Judas Priest το 2011 και αντικαταστάθηκε από τον Richie Faulkner.

Οι Judas Priest θα κυκλοφορήσουν τον επερχόμενο δίσκο τους, "Firepower" στις 9 Μαρτίου και μέχρι στιγμής έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα τραγούδια "Traitors Gate", "Firepower" και "Lightning Strike".

  • SHARE
  • TWEET