Joey Demaio: «Ποτέ δεν ανακοινώσαμε το τέλος των Manowar»

Ο μπασίστας της μπάντας ξεδιαλύνει τις… υπόνοιες της "The Final Battle" περιοδείας

03/05/2019 @ 17:13

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο μπασίστας των Manowar, Joey Demaio, έδωσε διευκρινίσεις σε σχέση με τον… καταληκτικό τίτλο της τρέχουσας περιοδείας του συγκροτήματος.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν τα επερχόμενα, καλοκαιρινά shows της "The Final Battle" περιοδείας, θα είναι τα τελευταία της μπαντας ο Demaio αποκρίθηκε:

«Πρέπει να διευκρινίσω κάτι. Ποτέ δεν ανακοινώσαμε το τέλος των Manowar. Επίσης δεν έχουμε σαν πλάνο το τέλος των ζωντανών εμφανίσεων της μπάντας. Υπάρχουν τόσα μέρη στα οποία οι fans μας προσκαλούν συνεχώς. Είπαμε πως έχει έρθει η ώρα για ένα διάλειμμα, έτσι ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε σε άλλα projects. Για παράδειγμα, τον προσεχή χειμώνα εγώ θα περιοδεύσω μιλώντας για την ιστορία της μπάντας, μαζί με μια έκθεση από σπάνιες φωτογραφίες και βίντεο. Επίσης, δουλεύω πάνω σε μια metal όπερα, κάτι σαν το "We Will Rock You" αλλά σε Manowar στυλ. Τέλος, θα συνεχίσουμε με το Part II και III της "The Final Battle" τριλογίας μας».

Και καταλήγοντας:

«Με αυτά που βιώνουμε σε αυτήν την περιοδεία και την ξεκάθαρη απαίτηση των fans να συνεχίσουμε είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να σκεφτεί κάποιος από εμάς, πως δεν θα ξαναβγούμε στον δρόμο. Υπάρχουν άνθρωποι που μας εκμυστηρεύτηκαν πως η ενδεχόμενη απόσυρσή μας τους έχει γεμίσει θλίψη. Όλα αυτά μας γεμίζουν με ένα αίσθημα ευθύνης». 

Θυμίζουμε πως οι Manowar επιστρέφουν στη Αθήνα το ερχόμενο καλοκαίρι, στα πλαίσια του Release Athens.

 

  • SHARE
  • TWEET