Ο Brian May ακυρώνει συναυλίες λόγω «επίμονης ασθένειας» και αποσύρεται σε μυστική τοποθεσία

Ο 69-χρονος κιθαρίστας των Queen επρόκειτο να βγει σε περιοδεία με την Αγγλίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Kerry Ellis

23/10/2016 @ 11:55

Ο Brian May των Queen αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες του με την Αγγλίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια, Kerry Ellis, για τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ο θρυλικός κιθαρίστας και η σουπερστάρ του θεάτρου θα έβγαιναν σε περιοδεία έντεκα στάσεων, ονόματι "Christmas Candlelight Tour", στις 7 Δεκεμβρίου.

Με μήνυμα στην ιστοσελίδα του, ο Brian May ενημέρωσε τους οπαδούς του:

«Έδωσα μάχη για να αποφύγω αυτήν την απόφαση, αλλά στο τέλος ήταν αναπόφευκτο. Κατόρθωσα να ολοκληρώσω την πρόσφατη περιοδεία με τους Queen και τον Adam Lambert στην Ασία, αλλά αντιμετωπίζω όλο και περισσότερο μια επίμονη ασθένεια, η οποία καταστρέφει την ενέργεια και τη θέλησή μου. Τώρα, έφτασα στο σημείο να μην μπορώ να παίξω στις επερχόμενες συναυλίες στο επίπεδο που όλοι περιμένουμε.

Μου έχουν πει ότι πρέπει να ξεκουραστώ και να αναρρώσω, αντί να βγω έξω, να ρισκάρω και να πέσω την ώρα του καθήκοντος, το οποίο θα ήταν πραγματική τραγωδία. Έχω πειστεί ότι είναι πολύ καλύτερα να ακυρώσω τις συναυλίες τώρα, να αποζημιώσω τους οπαδούς για τα εισιτήρια και να δώσω σε όλα τα μέλη της ομάδας μου την ευκαιρία να φτιάξουν ένα άλλο πρόγραμμα για τον Δεκέμβρη τους.»

Σε άλλη του ανάρτηση, ο Brian May αποκάλυψε πως θα πάει σε μια τοποθεσία που δεν θα κάνει γνωστή, για να εστιάσει στην ανάρρωσή του, ενώ δεν θα έχει καμία επαφή με τα media και τον υπόλοιπο κόσμο.

  • SHARE
  • TWEET