Oι Avenged Sevenfold διασκευάζουν παραδοσιακό μεξικάνικο τραγούδι (video)

Το "Malaguena Salerosa" θα προστεθεί, μαζί με μερικά ακόμα κομμάτια, στην τελευταία κυκλοφορία "The Stage"

12/06/2017 @ 18:59

Οι Avenged Sevenfold κυκλοφόρησαν μια διασκευή του γνωστού μεξικάνικου τραγουδιού, "Malaguena Salerosa".

Είναι το πρώτο από μια σειρά νέων κομματιών που, σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκρότημα θα προσθέσει στην τελευταία του κυκλοφορία, "The Stage" (2016).

Τους επόμενους μήνες οι Avenged Sevenfold έχουν σχεδιάσει την κυκλοφορία μερικών ακόμα κομματιών, με το "Malaguena Salerosa" να είναι το πρώτο ισπανόφωνο που κυκλοφορούν.

Ο τραγουδιστής M Shadows αναφέρει σχετικά:

«Θέλαμε να ασχοληθούμε με το κομμάτι σωστά και αυτό σήμαινε πως θα έπρεπε να το τραγουδήσουμε στην original γλώσσα του. Ήταν δύσκολο αλλά δούλεψα για μερικές βδομάδες με ένα ισπανόφωνο φίλο. Με βοήθησε με την προφορά και βρέθηκε στο στούντιο για την φωνητική παραγωγή».

O κιθαρίστας Synyster Gates συνεχίζει:

«Πάντα αγαπούσα αυτό το κομμάτι. Υπήρξαν μερικές ενδιαφέρουσες ερμηνείες του τα τελευταία χρόνια, όπως αυτή των Chingon από το soundtrack του "Kill Bill Volume 2". Πρόκειται για ένα από τα κλασικά παραδείγματα του πως ένα παραδοσιακό τραγούδι μπορεί να έρθει, ξανά, στην επικαιρότητα».

Όσον αφορά την απόφαση των Avenged Sevenfold να προσθέτουν κομμάτια στο "The Stage", ο Shadows αποκαλύπτει: 

«Συμφωνήσαμε πως θα θέλαμε το "The Stage" να αποτελέσει μια διαφορετική, συναρπαστική, ηχητική εμπειρία. Μας ιντρίγκαρε η ιδέα να μετατρέψουμε ένα άλμπουμ σε ζωντανό κομμάτι τέχνης προσθέτοντας νέα υλικά. Διευρύνει συνεχώς το ταξίδι».

Δείτε εδώ το σχετικό video.

  • SHARE
  • TWEET