Up The Hammers 2015: «Παράθυρο» για την έκδοση επιπλέον εισιτηρίων, παρά το sold out

Δεν πρόκειται να αλλάξει ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ

26/06/2014 @ 19:26
Παρότι το δέκατο, επετειακό Up The Hammers (6 & 7 Μαρτίου 2015) είναι ήδη sold out, ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο έκδοσης επιπλέον εισιτηρίων, ενώ αποκλείστηκε το ενδεχόμενο αλλαγής χώρου διεξαγωγής. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αγαπητοί φίλοι.

Από τη στιγμή που λαμβάνουμε καθημερινώς ερωτήσεις για το εάν πρόκειται να μεταφέρουμε το φεστιβάλ σε μεγαλύτερο χώρο, για όσους έχουν μείνει χωρίς εισιτήριο, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. ΔΕΝ πρόκειται να γίνει αλλαγή χώρου. Το Κύτταρο έχει αυτή τη στιγμή τον καλύτερο ήχο στην Αθήνα και θέλουμε το καλύτερο για τους καλεσμένους μας. Επίσης, ο κόσμος ρωτάει γιατί εκδόθηκαν μόλις 500 εισιτήρια, από τη στιγμή που η χωρητικότητα είναι 700 άτομα. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως ο χώρος θα είναι γεμάτος, αλλά δεν θέλουμε ο κόσμος να είναι στριμωγμένος σαν σαρδέλες. Μόλις καταμετρηθεί ο ακριβής αριθμός των μελών των συγκροτημάτων, των ανθρώπων που θα τα συνοδεύουν, των εκπροσώπων του Τύπου και των καλεσμένων, θα προσπαθήσουμε να εκδώσουμε ένα πραγματικά πολύ μικρό αριθμό εισιτηρίων. Αυτό δεν είναι υπόσχεση, θα κάνουμε όμως ό,τι καλύτερο μπορούμε.»

Στα συγκροτήματα που έχουν ανακοινωθεί από τις αρχές Φεβρουαρίου, έχουν προστεθεί οι Νορβηγοί Magister Templi, ενώ δύο ακόμη μπάντες πρόκειται να θα λάβουν μέρος στο warm-up show.
  • SHARE
  • TWEET