Τρανταχτά ονόματα φημολογούνται για headliners του Download Festival

Το συνήθως αξιόπιστο eFestivals κάνει τις αποκαλύψεις

15/11/2014 @ 11:40
Είναι πια γνωστό ότι το Download Festival, ένα από τα πιο σημαντικά rock/metal φεστιβάλ παγκοσμίως, φέρνει κάθε χρόνο μερικά από τα δυνατότερα ονόματα που δίνουν συναυλίες -και όλοι περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποιοί θα συμμετέχουν κάθε φορά, είτε παρευρεθούν είτε όχι (τα νοητά ταξίδια είνα δωρέαν)...

Σύμφωνα με το συνήθως αξιόπιστο eFestivals (αναδημοσίευση μέσω του Birmingham Mail) οι Muse, οι Slipknot και οι Kiss βρίσκονται στη λίστα με τους συμμετέχοντες ως "to be confirmed". Αν επιβεβαιωθούν, θα αποτελούν φυσικά τρανταχτά ονόματα και θα αποτελέσουν πόλο έλξης για πολλούς μουσικόφιλους ανά την υφήλιο.

Το Download Festival θα λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2015.

Σύμφωνα με μια αφίσα που διέρρευσε από tweet του Gene Simmons των Kiss, οι Kiss θα είναι headliners το Σάββατο και μαζί θα έχουν τους Motley Crue, τον Slash με τον Myles Kennedy και τους Enter Shikari. Ωστόσο, το tweet αυτό έχει έκτοτε σβηστεί και ο Andy Copping, διοργανωτής του Download Festival, διέψευσε ότι οι Kiss θα εμφανιστούν.

Εκ των τριών ονομάτων που αναφέρει το eFestival, μόνο οι Muse δεν έχουν παίξει μέχρι στιγμής στο Download Festival.

Το Rocking.gr βρέθηκε στο Download Festival το 2012. Διαβάστε τις ανταποκρίσεις για την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη ημέρα.
  • SHARE
  • TWEET