Ακούστε σε πρώτη μετάδοση το νέο κομμάτι των Ragnarok

Το "Psychopathology" θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου

22/02/2016 @ 11:49

Οι Νορβηγοί Ragnarok, μία μπάντα ενεργή εδώ και είκοσι χρόνια στη metal σκηνή, ολοκλήρωσαν την δουλειά τους πάνω στο όγδοο στούντιο άλμπουμ τους, "Psychopathology", στο Endarker Studio (Σουηδία) με τον μπασίστα των Marduk, Devo, πίσω απ' την κονσόλα. Το εξώφυλλο σχεδιάστηκε από τον Marcelo Vasco (Slayer, Machine Head, Dimmu Borgir). Το Rocking.gr σας παρουσιάζει, σε πρώτη μετάδοση για την χώρα μας, το πρώτο δείγμα μέσα από το άλμπουμ.

Πρόκειται για το κομμάτι "Infernal Majesty", το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

Οι Ragnarok εξέπληξαν τους πάντες, ανακοινώνοντας μία τολμηρή αλλαγή ρόλων στη σύνθεσή τους. Το "Psychopathology" είναι το πρώτο άλμπουμ στην ιστορία του συγκροτήματος που δεν περιλαμβάνει το ιδρυτικό μέλος Jontho στη θέση πίσω απ' τα ντραμς. Έχοντας αναλάβει καθήκοντα frontman, η θέση του στο drumkit καλύπτεται από τον ντράμερ των Dauden, Malignant, ο οποίος ήρθε στην μπάντα το 2014. Ο Bolverk παραμένει στην κιθάρα και ο DezeptiCunt κάνει την τελευταία του εμφάνιση στο μπάσο, καθώς αποχωρεί προκειμένου να ασχοληθεί με νέα project.

Ο ιδρυτής και frontman Jontho έχει να πει τα εξής στους οπαδούς της μπάντας, αναφορικά με το νέο άλμπουμ: «Ο χρόνος της προσμονής σας μπορεί επιτέλους να τελειώσει το 2016, αφού θα κυκλοφορήσουμε το "Psychopathology", το όγδοό μας ολοκληρωμένο άλμπουμ. Μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτός ο δίσκος θα αποτελέσει τον καλύτερο στην ιστορία των Ragnarok. Είναι το αποτέλεσμα της αφοσίωσης, της σκληρής δουλειάς και των μουσικών ικανοτήτων της σύνθεσής μας, αλλά και το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της μπάντας, τόσο σε μουσικό όσο και σε στιχουργικό επίπεδο. Το "Psychopathology" είναι έτοιμο να απελευθερώσει το απόλυτο χάος του πάνω σας, προσκαλώντας σας να βουτήξετε βαθύτερα μέσα στις σκοτεινές εσοχές του ανθρώπινου μυαλού.»

Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το tracklist, την σύνθεση της μπάντας, καθώς και το εξώφυλλο του δίσκου:

Tracklist:
01. Dominance & Submission
02. I Hate
03. Psychopathology
04. My Creator
05. Infernal Majesty
06. Heretic
07. Into The Abyss
08. The Eighth Of The Seven Plagues
09. Lies
10. Blood
11. Where Dreams Come To Die

Line-up:
Jontho - φωνητικά
Bolverk    - κιθάρα
Malignant - ντραμς

Ragnarok - Psychopathology

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:
facebook.com/ragnarokofficial
Pre-orders: physical | digital

  • SHARE
  • TWEET