Πρεμιέρα του ''Some Kind Of Monster''

02/02/2004 @ 16:25
Η ταινία των Μetallica “Some Κind Οf Monster” έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival στη Γιούτα των ΗΠΑ. Αν και όλοι περίμεναν το group να βρίσκεται εκεί, ο Ulrich και η παρέα του προτίμησαν την ήπειρο της Ωκεανίας και την Αυστραλία όπου βρίσκονται για την προώθηση του ”St.Anger”. Όσον αφορά στην ίδια την ταινία, ο Robert Trujillo, καινούριος μπασίστας της μπάντας, δηλώνει ότι δεν αποτελεί μια ταινία-συναυλία, αλλά έχει σαν σκοπό να παρουσιάσει στους οπαδούς, κι όχι μόνο, του group την «οικογενειακή» πλευρά του αλλά και πτυχές τις προσωπικότητας των μελών του που δεν ξέραμε ότι υπήρχαν.

Το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι το ότι η ταινία παραδόξως έλαβε καλές κριτικές, γεγονός που έκανε τον Robert να τραβάει από χαρά τις γαλατικές κοτσίδες του, καθώς όπως λέει και ο ίδιος: «Δεν ξέραμε τι πρόκειται να γίνει και αν ο κόσμος επρόκειτο να ενδιαφερθεί. Δεν είναι μια συναυλία, δεν είναι ούτε καν μια παρουσίαση του “St. Anger”. Υπάρχει σίγουρα κάτι από το album στην ταινία, χωρίς όμως να βασίζεται στα τραγούδια του αλλά στο τι συνέβη γύρω από αυτό και την ενέργεια του group».

Αυτό όμως που ενδιαφέρει το ελληνικό κοινό, καθώς δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να δούμε την ταινία σε κάποια ελληνική αίθουσα, είναι το ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει και σε DVD μέσα στο 2004.

Δημήτρης Μπάρμπας

  • SHARE
  • TWEET