Πέθανε ο ένας από τους δύο δημιουργούς του "Metallica: Some Kind Of Monster"

Την ανακοίνωση του τραγικού νέου έκανε το ίδιο το συγκρότημα

22/02/2015 @ 10:49
Ο Bruce Sinofsky, ο ένας από τους δύο δημιουργούς του ντοκιμαντέρ για τους Metallica, "Metallica Some Kind Of Monster", έφυγε από τη ζωή μετά από μια μακρά μάχη με τον διαβήτη, σε ηλικία 58 ετών.

Ο Sinofsky και ο Joe Berlinger, οι οποίοι ίδρυσαν την εταιρεία παραγωγής Creative Thinking International το 1991, ήταν επίσης υπεύθυνος της ταινίας του 1994, "Paradise Lost", σχετικά με τους West Memphis Three, που αφορούσε στην ιστορία τριών εφήβων που κατηγορούνταν για φόνο.

Με ανακοίνωσή τους, οι Metallica δήλωσαν τα εξής, όπως αναφέρει το Hollywood Reporter: «Χάσαμε ένα σημαντικό μέλος της οικογένειάς μας σήμερα, τον βραβευμένο σκηνοθέτη Bruce Sinofsky. Ο Bruce, μαζί με τον Joe Berlinger, ήταν ο αρχιτέκτονας της ταινίας μας "Some Kind Of Monster". Έξυπνος, αστείος και προσηλωμένος, ήταν μαζί μας σχεδόν κάθε μέρα στις αρχές των '00s και αποτέλεσε καίριας σημασίας κομμάτι ώστε να βοηθηθούμε να βρούμε το δρόμο μας εκείνες τις δύσκολες εποχές. Αν και δεν ήταν πάντα πολύ ευπρόσδεκτος, βρισκόταν εκεί σε μερικές από τις πιο σκοτεινές στιγμές των Metallica.»
  • SHARE
  • TWEET