Οι επανενωμένοι Trixter ετοιμάζουν τη δισκογραφική τους επιστροφή

15/12/2011 @ 10:43
Νέο δίσκο ετοιμάζουν οι Trixter, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2012.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε το 2007 την επανένωσή του και από τότε έχει πραγματοποιήσει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις. Ο κιθαρίστας της μπάντας, Steve Brown, δήλωσε: «Το συγκρότημα παίζει μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, οπότε το να κάνουμε ένα νέο δίσκο ήταν το επόμενο λογικό βήμα. Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι. Ο τίτλος του άλμπουμ θα είναι "New Audio Machine" και μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς melodic hard rock. Όλοι οι ήχοι που αγάπησαν οι οπαδοί των Trixter θα είναι εκεί. Μια απόλυτη rock παραγωγή!».

Η τωρινή σύνθεση του συγκροτήματος, που είναι και η αυθεντική, αποτελείται από τον Pete Loran στα φωνητικά και την κιθάρα, τον Steve Brown ως κύριο κιθαρίστα, τον P.J. Farley στο μπάσο και τον Gus Scott στα drums. «Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στις λίγες, πλέον, μπάντες που αποτελούνται από τα αρχικά τους μέλη», σχολίασε ο Brown.

Οι Trixter ευελπιστούν να κερδίσουν μια θέση σε κάποια μεγάλη περιοδεία το καλοκαίρι, όπως και να κάνουν την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία, σύμφωνα με τον Brown.
  • SHARE
  • TWEET