Οι Megadeth πρωτοπορούν με project εικονικής πραγματικότητας

Ο νέος δίσκος θα περιλαμβάνει εξοπλισμό και κωδικό πρόσβασης στο virtual δυστοπικό σύμπαν της μπάντας

18/12/2015 @ 10:52
Οι Megadeth –μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του νέου τους animated κλιπ για το τραγούδι "The Threat Is Real", που δείχνει την μπάντα εγκλωβισμένη σε μία έκπτωτη πόλη, μέρος ενός δυστοπικού κόσμου (δείτε το εδώ)- πάνε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, με την χρήση ενός μοναδικού προωθητικού εργαλείου.

Το συγκρότημα ενώνει τις δυνάμεις του με τον σκηνοθέτη Blair Underwood (που τώρα δουλεύει πάνω στο "Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.") και μαζί δημιουργούν ειδικά video εικονικής πραγματικότητας για τα εξής πέντε τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους, "Dystopia": "Fatal Illusion", "Dystopia", "The Threat Is Real", "Poisonous Shadows" και "Post American World".

Συνεργασία επίσης υπάρχει και με την Next Galaxy Corp. για να δημιουργηθεί το δυστοπικό σύμπαν που θα περιβάλει την μπάντα και θα επιτρέπει στους fan να το εξερευνούν.

Ο νέος δίσκος θα είναι διαθέσιμος στο κοινό από τις 22 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει ένα CEEK Virtual Reality σετ ακουστικών και έναν κωδικό για download που θα δίνει πρόσβαση και θα ξεκλειδώνει το αποκλειστικό virtual περιεχόμενο.

Ο ίδιος ο Dave Mustaine δήλωσε σχετικά: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για όλο αυτό! Δεν ξέρω κάποιον άλλο που να έχει δώσει παραστάσεις εικονικής πραγματικότητας στην metal σκηνή», ενώ παραδέχτηκε ότι εμπνεύστηκε από ταινίας όπως "Ο Πλανήτης Των Πιθήκων" και οι "12 Πίθηκοι".
  • SHARE
  • TWEET