Oι Eluveitie έδιωξαν τρία μέλη τους

«Η απόφαση πάρθηκε με βαριά καρδιά και δάκρυα» αναφέρει η ανακοίνωση της folk metal μπάντας

06/05/2016 @ 09:58

Oι Ελβετοί folk metallers Eluveitie, ανακοίνωσαν την αποχώρηση των Μerlin Sutter (ντραμς), Anna Murphy (φωνή) και Ivo Henzi (κιθάρα).

Σε μια μακροσκελή ανακοίνωση, η μπάντα κάνει λόγο για τριβές και ένταση ανάμεσα στα μέλη και διαφοροποίηση από το όραμα να υπηρετούν το Κέλτικο πνεύμα.

«Κάθε ένας από εμάς είναι παθιασμένος μουσικός. Αυτό, αντί να μας εμπνέει, εμπόδιζε την εξέλιξή μας. Καταλήξαμε σε αυτή την οδυνηρή απόφαση, με βαριά καρδιά και δάκρυα και γνωρίζουμε πόση απογοήτευση θα φέρει στους οπαδούς μας». Η μπάντα θα παίξει με τα τρία πρώην μέλη τις επόμενες συναυλίες της έως τις 5 Ιουνίου και θα συνεχίσει μετά, αναζητώντας παράλληλα ένα νέο live lineup.

Τα τρία μέλη, Merlin, Anna και Ivo, σε κοινή τους δήλωση αναφέρουν πως ήρθαν αντιμέτωποι με μια απίστευτα δύσκολη κατάσταση (μετά από 10 χρόνια και 6 δίσκους), που δεν άφηνε καμία επιλογή από την αποχώρηση, κάτι που δεν ήθελαν. Μάλιστα τονίζουν πως η φίλη τους Shir-Ran Yinon (βιολί) δεν είχε λόγο στην απόφαση, καθώς δεν είχε δικαίωμα ψήφου.

  • SHARE
  • TWEET