Η rock μουσική σκηνή αποδίδει φόρο τιμής στον Jon Lord

18/07/2012 @ 11:39
Ο Slash, ο Geezer Butler των Black Sabbath και ο David Coverdale των Whitesnake είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που με δηλώσεις τους απέδωσαν φόρο τιμής στον σπουδαίο εκλιπόντα Jon Lord, που απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών.

«Ήταν απόλυτη χαρά και ευχαρίστηση για μένα να τον γνωρίζω και να δουλεύω στο πλάι του. Μου λείπει ήδη», δήλωσε ο David Coverdale.

«Είναι μία στενάχωρη μέρα για τη rock, ο Jon Lord απεβίωσε», προσέθεσε ο Slash. «Ένας από τους σπουδαιότερους, μεγαλύτερους, δυνατότερους ήχους στο heavy metal. Μοναδικός.»

«Αναπαύσου εν ειρήνη σπουδαίε Jon Lord, ήσουν ο ακρογωνιαίος λίθος των Deep Purple», είπε ο κιθαρίστας των Rage Against The Machine, Tom Morello. «Τόσα πολλά σπουδαία τραγούδια και αυτός ο εκπληκτικός του ήχος. Σε ευχαριστούμε.»

«Λυπήθηκα πραγματικά όταν έμαθα για τον θάνατο του Jon Lord», σχολίασε ο Jordan Rudess των Dream Theater. «Ήταν έμπνευση για μένα!»

Ο μπασίστας των Black Sabbath, Geezer Butler, έκανε με τη σειρά του δήλωση, προσθέτοντας: «Λυπήθηκα που άκουσα για τον θάνατο του Jon, μετά από τη μάχη του με τον δαιμονικό καρκίνο. Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους μουσικούς της γενιάς μου. Ο Tony Iommi πρόσφατα δούλεψε μαζί του και είχε πει πόσο συμπαθητικός τύπος ήταν. Τον συνάντησα μερικές φορές αλλά δυστυχώς ποτέ δεν δούλεψα μαζί του.»
  • SHARE
  • TWEET