Ο Bruce Dickinson και ο Jon Lord σχεδίαζαν περιοδεία με κομμάτια των Deep Purple

Μια ορχήστρα θα συνόδευε τις εμφανίσεις…

12/09/2018 @ 11:20

Σε συνέχεια της έκδοσης της αυτοβιογραφίας του, "What Does This Button Do?", ο Bruce Dickinson έχει, ήδη, ξεκινήσει την αφήγηση των κεφαλαίων της.

Κατά τη διάρκεια ενός spoken-word gig στην Κοπεγχάγη ο τραγουδιστής των Iron Maiden μίλησε για την σχέση του με τον κημπορντίστα των Deep Purple, Jon Lord

«Ο Lord ήταν ένας εξαιρετικός κύριος και μας συνέδεε μια στενή φιλία. Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας λόγω καρκίνου στο πάγκρεας. Είχαμε καταστρώσει αρκετά τρελά σχέδια. Είχαμε σκεφτεί να κάνουμε μια περιοδεία, οι δυο μας, στην οποία θα τραγουδούσα κομμάτια των Deep Purple, συνοδεία ορχήστρας. Δυστυχώς η σκέψη δεν προχώρησε λόγω της ασθένειας».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο …συμφωνικής συναυλίας των Iron Maiden:

«Μου το έχουν προτείνει πολλοί. Για κάποιους από αυτούς τρέφω μεγάλο σεβασμό αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δε νομίζω πως θα μπορούσε να λειτουργήσει. Ενδεχομένως να είχε νόημα για κάποια συγκεκριμένα, περίεργα κομμάτια όπως, για παράδειγμα, το "Empire Of The Clouds". Μιλάμε όμως μόνο για ένα κομμάτι, το οποίο έχει γραφτεί πάνω σε τέτοια λογική. Δεν έχει νόημα να φέρεις απλά μια ορχήστρα χωρίς να έχεις σκεφτεί αν σου χρησιμεύει σε κάτι». 

Δείτε εδώ, εδώ και εδώ την σχετική αφήγηση του Bruce Dickinson.

  • SHARE
  • TWEET