H σύζυγος του Chris Cornell τον αποχαιρετά με ένα γράμμα

H, ελληνικής καταγωγής, Βίκυ Καραγιάννη υποστηρίζει πως δεν ήταν ο εαυτός του το μοιραίο βράδυ

25/05/2017 @ 10:15

H σύζυγος του Chris Cornell, Βίκυ Καραγιάννη, είπε το δικό της αντίο με ένα γράμμα, το οποίο δημοσίευσε. Σε αυτό, επαναλαμβάνει πως είναι σίγουρη πως ο Cornell δεν ήταν ο εαυτός του και δεν ήθελε να αυτοκτονήσει.

Διαβάστε το γράμμα όπως δημοσιεύθηκε στο Βillboard.com:

«Στον γλυκό μου Christopher,

Ήσουν ο καλύτερος πατέρας, σύζυγος και γαμπρός. Η υπομονή σου, η ευσπλαχνία και η αγάπη σου ήταν πάντα εκεί.

Πάντα έλεγες ότι σε έσωσα και ότι δεν θα ήσουν ζωντανός αν δεν ήμουν εγώ. Η καρδιά μου έλαμπε όταν σε έβλεπα ευτυχισμένο και με κίνητρο να ζεις. Κάνοντας ό,τι μπορούσες για να δώσεις πράγματα πίσω. Περάσαμε υπέροχα την τελευταία δεκαετία και με συγχωρείς γλυκιά μου αγάπη που δεν είδα τι σου συνέβη εκείνο το βράδυ.

Με συγχωρείς που ήσουν μόνος σου και ξέρω ότι δεν ήσουν ο εαυτός σου γλυκέ μου Christopher. Το ξέρουν και τα παιδιά σου, έτσι μπορείς να αναπαυθείς εν ειρήνη.

Είμαι συντετριμμένη αλλά θα σταθώ στο ύψος μου για εσένα και θα φροντίσω τα όμορφα μωρά μας. Θα σε σκέφτομαι κάθε λεπτό της μέρας και θα παλέψω για εσένα. Είχες δίκιο όταν είπες ότι είμαστε αδελφές ψυχές. Κάποιος είπε ότι τα μονοπάτια που διασταυρώθηκαν θα διασταυρωθούν ξανά και ξέρω ότι θα έρθεις να με βρεις.

Και εγώ θα σε περιμένω. Σε αγαπώ περισσότερο απ' όσο αγάπησε κανείς τον οποιοδήποτε στην ιστορία της αγάπης και στο μέλλον της.

Για πάντα, η Βίκυ σου».

  • SHARE
  • TWEET