"Feel My Hate": Το νέο single και video clip των 3Fold Pain

Πρωταγωνιστής του video ο ηθοποιός Ερρίκος Λίτσης

07/03/2014 @ 12:19
Οι Έλληνες alternative metallers 3Fold Pain κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουργιο single τους μαζί με video clip για το τραγούδι "Feel My Hate", του οποίου πρωταγωνιστής ειναι ο ηθοποιός Ερρίκος Λίτσης ("Σπιρτόκουτο", "Η Ψυχή Στο Στόμα" και άλλες), με εξωτερικά γυρίσματα στο Πυργάκι στο Αίγιο, και στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ζωγράφων "Οριζοντες" στην Αθήνα, σαν προάγγελο της επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς στα τέλη του 2014.

Δείτε το video εδώ.

Σύντομο βιογραφικό:

Οι 3Fold Pain είναι ένα alternative / modern / metal σχήμα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2010. Αν και η περίοδος ύπαρξής τους είναι μικρή, έχουν παίξει σε πάρα πολλούς συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τον Ιούνιο του 2010 κυκλοφόρησαν το πρώτο αυτοχρηματοδοτούμενο ΕΡ τους με τίτλο "Don't Trust Them", το οποίο έλαβε εξαιρετική αποδοχή από το κοινό.

Το 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο promo άλμπουμ σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων από τον Σεπτέμβριο του 2011 σε συνδυασμό με το πρώτο επίσημο video clip τους για το κομμάτι "Don't Trust Them". Επιπλέον, τον Φεβρουάριο του 2011 κυκλοφόρησε από την Lighten the Underground Records ένα 7" βινίλιο που περιείχε δύο κομμάτια από το ΕΡ τους.

Το 2013 οι 3Fold Pain υπέγραψαν δισκογραφικό συμβόλαιο με την Αμερικάνικη εταιρεία “Turkey Vulture Records” για τη κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου άλμπουμ τους και την παγκόσμια διάθεση του μέσω της Turkey Vulture Records/Bungalo Records/Universal Music Group Distribution (USA).
 
Mέλη:
Antonis Vlachos - Φωνητικά
Thodoris Roumeliotis - Κιθάρες
Effie Koufakou - Μπάσο
Fivos Andriopoulos - Τύμπανα

Web Links:
3foldpain.com
facebook.com/3FoldPainofficial
youtube.com/3FoldPain
soundcloud.com/3foldpain
twitter.com/3foldpain
reverbnation.com/3foldpain
last.fm/music/3Fold+Pain
purevolume.com/3FOLDPAIN
jumpingfish.gr/threefoldpain
stereokiller.com/3FOLDPAIN
myspace.com/3foldpain

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET