Επετειακή κυκλοφορία για το "Some Kind Of Monster" των Metallica

Συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την πρώτη διάθεση της ταινίας

24/09/2014 @ 20:03
Στις 24 Νοεμβρίου πρόκειται να βγει στην αγορά η επετειακή έκδοση του "Some Kind Of Monster" των Metallica, της πρώτης δηλαδή ταινίας της μπάντας που είχε κυκλοφορήσει αρχικά τον Ιούλιο του 2004.

Η επετειακή έκδοση της ταινίας θα είναι διαθέσιμη σε διπλό Blu-ray, και για πρώτη φορά σε ψηφιακή μορφή και μέσω Video On Demand.

Στο επιπλέον περιεχόμενο θα βρίσκεται το διάρκειας 25 λεπτών φιλμ "Metallica: This Monster Lives", το οποίο προέρχεται από την πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας των Metallica, "Through The Never", στο Toronto International Film Festival, και περιλαμβάνει συνεντεύξεις των μελών της μπάντας και των δημιουργών της ταινίας, Joe Berlinger και Bruce Sinofsky.

Τέσσερις ημέρες μετά από την επανακυκλοφορία του "Some Kind Of Monster", στις 28 Νοεμβρίου δηλαδή, πρόκειται να κυκλοφορήσει στα πλαίσια της Black Friday Record Store Day το περιορισμένης έκδοσης δωδεκάιντσο βινύλιο "Lords Of Summer".

Η πρώτη πλευρά θα περιλαμβάνει την "First Pass" ή στουντιακή εκδοχή του "Lords Of Summer" και την ακυκλοφόρητη, ζωντανή εκτέλεση του κομματιού στο Rock In Rome Sonisphere από την 1η Ιουλίου. Η δεύτερη πλευρά δεν θα περιλαμβάνει μουσική, αλλά θα απεικονίζει το έμβλημα “M” της μπάντας σε ανάγλυφη μορφή.

Μetallica - Some Kind Of Monster poster
  • SHARE
  • TWEET