Αυτοί είναι το μέλλον της rock μουσικής, σύμφωνα με τον Jimmy Page

Βαρύγδουπες δηλώσεις από τον κιθαρίστα των Led Zeppelin

30/11/2014 @ 10:21
Σε πρόσφατη συνέντευξή του για το NME, ο Jimmy Page δήλωσε πως το ανερχόμενο βρετανικό ντουέτο των Royal Blood «ανέβασε το επίπεδο της rock μουσικής» με το φετινό του ντεμπούτο.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιαίτερα κολακευτικές δηλώσεις του θρυλικού κιθαρίστα ήταν οι εξής: «Πήγα να τους ακούσω στην Νέα Υόρκη. Ήταν φανταστικοί, εντελώς καθηλωτικοί. Είναι πάρα πολύ καλοί μουσικοί. Πρόκειται για μουσική υψηλότατης ποιότητας. Όση ώρα και να έπαιζαν, θα μπορούσα να τους ακούω για τη διπλάσια ώρα. Ο δίσκος τους ανέβασε επίπεδο στο είδος. Είναι πολύ ανανεωτικό άκουσμα, επειδή παίζουν έχοντας το πνεύμα όσων έγιναν στο παρελθόν, αλλά καταλαβαίνεις ότι πρόκειται να πάνε την rock σε ένα εντελώς νέο βασίλειο -αν δεν το κάνουν ήδη.»

Το ομώνυμο φετινό ντεμπούτο των alternative rockers από το Brighton έχει κάνει τεράστια επιτυχία ανά τον κόσμο, τόσο σε θέμα κριτικών όσο και σε θέμα πωλήσεων. Ο Αντώνης Μουστάκας έγραψε στο review του δίσκου: «Garage rock τύπου White Stripes με κερασάκι riffs à la Rage Against The Machine; Φακ γιέα!»
  • SHARE
  • TWEET