Απεβίωσε ο πρώην κιμπορντίστας των Socrates, Παύλος Αλεξίου

Από τη ζωή έφυγε και ο -επίσης κιμπορντίστας- Μάρκος Αλεξίου

11/02/2014 @ 14:48
Έφυγε από τη ζωή ο κιμπορντίστας Παύλος Αλεξίου, περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό για τη συμμετοχή του στον δίσκο των Socrates, "Waiting For Something".

Socrates - Waiting For SomethingTo "Waiting For Something" ηχογραφήθηκε στο διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου 1979 και Φεβρουαρίου 1980, και κυκλοφόρησε το 1980.
Εκτός από τον Αλεξίου και τους Γιάννη Σπάθα (κιθάρα) / Αντώνη Τουρκογιώργη (κιθάρα, φωνή), στον δίσκο συμμετείχαν ακόμη οι Γιώργος Ζηκογιάννης (μπάσο) και Νίκος Αντύπας (τύμπανα).

Στο "Waiting For Something" περιλαμβάνονται μερικά από τα γνωστότερα τραγούδια του συγκροτήματος, όπως τα "Mr. W.C.", "Most People I Know", "Mountains", "Lady" και "Magic Mirror".

Sphinx - SphinxΚατά περίεργη σύμπτωση, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έφυγε από τη ζωή ένας ακόμη κιμπορντίστας, με το ίδιο μάλιστα επώνυμο.

Πρόκειται για τον Μάρκο Αλεξίου, μέλος του jazz σχήματος Sphinx, οι οποίοι ηχογράφησαν τον ομώνυμο δίσκο τους την ίδια περίπου περίοδο που ηχογραφήθηκε το "Waiting For Something".

Εκτός από τον Αλεξίου, στους Sphinx συμμετείχαν επίσης ο μπασίστας Γιώργος Φιλιππίδης και ο drummer Γιώργος Τρανταλίδης, πρώην μέλος των Socrates.
  • SHARE
  • TWEET