Magenta Flaws

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Magenta Flaws Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Magenta Flaws
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Σάββατο 10 Μαρτίου | 21.30

six d.o.g.s.

(Αβραμιώτου 6-8, Μετρό Μοναστηράκι)

Γενική είσοδος: 5€

Μια βραδιά εμπνευσμένη από το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Corridor», αλλά και νέες συνθέσεις από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά.

To Σάββατο 10 Μαρτίου, οι magenta flaws ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s. για να παρουσιάσουν ένα live βασισμένο στο ντεμπούτο άλμπουμ τους, "Corridor", αλλά και σε νέα κομμάτια από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά και από την πρώιμη εποχή των αυτοσχεδιαστικών set.

Πέραν των γνωστών εκτελέσεων στα "Cutting Loose" και "Squares are circles", τραγούδια όπως το "Her flame" και το "S117" θα ακουστούν σε νέες ενορχηστρώσεις, ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν και νέες συνθέσεις του γκρουπ.

Οι magenta flaws είναι μία ελαττωματική μπάντα σε αποχρώσεις ματζέντα, με ήχο που εναλλάσσεται μεταξύ της trip hop, της electronica και της alternative rock. Στα πρώτα τους βήματα, επηρεασμένοι από την ambient σκηνή, παρουσίασαν τα "Landscape" (2007) & "Liebe" (2008), ενώ μετά από μια μακρά περίοδο συνεχούς πειραματισμού, κυκλοφόρησαν το debut album "Corridor" (2016).
 
Οι Magenta Flaws ζουν και αγαπούν στην Αθήνα.
 
magentaflaws.com
soundcloud.com/magentaflaws
facebook.com/magentaflaws
magentaflaws.bandcamp.com/releases

  • SHARE
  • TWEET