Dirty Granny Tales

Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater

Dirty Granny Tales Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater
Συγκροτήματα Dirty Granny Tales
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Principal Club Theater
Διεύθυνση Ανδρέα Γεωργίου 56
Τηλέφωνο 2310-428088
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης Ticket House, Stereodisc, Rover, Public, Ιανός & Viva.gr
Διοργανωτής

DIRTY GRANNY TALES "Telion's Garden"

Ένα έργο του Tim Burton ζωντανεύει επί σκηνής!

Οι Dirty Granny Tales είναι ένα πρωτότυπο και καινοτόμο ελληνικό συγκρότημα με βάση το Βερολίνο που μας διηγείται ατμοσφαιρικές σκοτεινές ιστορίες. Οι παραστάσεις τους περιλαμβάνουν ανατρεπτικό κουκλοθέατρο, με μάσκες και εντυπωσιακά κοστούμια, χορευτικά, video animation και ζωντανή αυθεντική μουσική.

Επηρεασμένοι από τα ατμοσφαιρικά παραμύθια του Tim Burton και του Guillermo Del Toro, τις μελωδίες του Danny Elfman, την ειρωνία των Tiger Lillies, τα αποστειρωμένα τοπία των Residents, το gothic θέατρο της Ιαπωνίας και Butoh χορογραφίες, οι Dirty Granny Tales μας μεταφέρουν σε ένα μαγικό σκοτεινό κόσμο με τον δικό τους ασυνήθιστο τρόπο.

Το Telion's Garden είναι μια ιστορία επηρεασμένη από τη μετανάστευση και εισβάλει στα ανθρώπινα ένστικτα, όπου η αγανάκτηση και ο φόβος σε οδηγεί σε απεγνωσμένες αποφάσεις. Η επιδίωξη για έναν τέλειο, άψογο και θεϊκό κόσμο, γίνεται ο στόχος. Ένας κόσμος όπου καμιά φλόγα δεν μπορεί να τον καταστρέψει, ένας κόσμος που δεν επιτρέπει την ύπαρξη της διαβολικής φωτιάς! Όμως, η έλλειψη της φωτιάς δημιουργεί έναν ψυχρό κόσμο χωρίς καθόλου αισθήματα... Η τελειότητα είναι μια αυταπάτη... Η ζωή είναι ο αχώριστος δεσμός από φως και σκοτάδι... Σεβόμενοι αυτόν το δεσμό είναι η μόνη διέξοδος για την επιβίωσή μας… Καλώς ήλθατε στο κόσμο των Dirty Granny Tales…

Info:
Presale from 10€ at Ticket House, Stereodisc, Rover, 
Public, Ianos & Viva.gr
Doors open at 21:00, Show starts at 22:00

  • SHARE
  • TWEET