Hocico, Nano Infect, Dead Inside Effect

Αθήνα @ Second Skin

Hocico, Nano Infect, Dead Inside Effect Αθήνα @ Second Skin
Συγκροτήματα Hocico, Nano Infect, Dead Inside Effect
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Second Skin
Διεύθυνση Δαμοκλέους 8, Γκάζι
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 15,17 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Ticket House, Le Disque Noir Records, Tickethouse.gr, Eventbrite.com
Διοργανωτής Front Of House Promotion, Darknet Promotion Agency

Αλλαγή venue για τη συναυλία των Μεξικανών Hocico στην Αθήνα

Μετά από την απίστευτα θερμή ανταπόκριση του κοινού, στην επικείμενη εν Αθήναις συναυλία των Μεξικανών electro-industrial ηρώων Hocico, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, που αποτελεσματικά οδήγησε σε σχεδόν εξάντληση των εισιτηρίων προπώλησης, οι διοργανωτές Front Of House Promotion & Darknet Promotion Agency, ανακοίνωσαν μόλις την μεταφορά της εκδήλωσης σε μεγαλύτερο χώρο και πιο συγκεκριμένα σε αυτόν του Second Skin Club (Δαμοκλέους 8, Γκάζι).

Τα μέχρι στιγμής πωληθέντα εισιτήρια, ισχύουν και για τον νέο χώρο, ενώ η προπώληση συνεχίζεται με ελάχιστα εισιτήρια των 15 ευρώ και αμέσως μετά την εξάντλησή τους, με αυτά των 17 ευρώ στα σημεία προπώλησης που ίσχυαν και μέχρι στιγμής. Πιο συγκεκριμένα στα:

• Ticket House (Πανεπιστημίου 42 – εντός της στοάς, Αθήνα, τηλ.: 210 3608 366, www.tickethouse.gr)
• Le Disque Noir Records Shop (Θεμιστοκλέους 29, Εξάρχεια, τηλ.: 211 2143554)
• Eventbrite (ηλεκτρονική προπώληση) - http://hocicoliveathens.eventbrite.com

Όπως οι ίδιες οι διοργανώτριες εταιρείες ανακοίνωσαν μέσω των σελίδων τους στο facebook: “Οι Hocico αποτελούν μια σαρωτική συναυλιακή εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει κι έτσι ελπίζουμε πως με αυτή την αλλαγή, πολύ περισσότεροι φίλοι των Μεξικανών θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν επί σκηνής σε αυτή τη μοναδική συναυλία τους επί ελληνικού εδάφους. Ευχαριστούμε πολύ το Death Disco για τη μέχρι στιγμής στήριξή του στο όλο εγχείρημα και δεσμευόμαστε πως θα επιστρέψουμε σύντομα στον χώρο του για ακόμη περισσότερες ποιοτικές εκδηλώσεις […]. Μετά στην εμφάνιση των Hocico, είστε όλοι καλεσμένοι (με το ίδιο εισιτήριο) στο επίσημο Αfter Show Party της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στο Death Disco Club (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή) 

Πληροφορίες για το After Show Party και DJ's Line Up θα ανακοινωθούν άμεσα. Ραντεβού τη Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στο Second Skin!”

Περισσότερες πληροφορίες στο event page της εκδήλωσης στο facebook: www.facebook.com/events/557889521028182

  • SHARE
  • TWEET