Gallows Pole, Sin By Four, SOL# The Band

Αθήνα @ Remedy

Gallows Pole, Sin By Four, SOL# The Band Αθήνα @ Remedy
Συγκροτήματα Gallows Pole, Sin By Four, SOL# The Band
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Remedy
Διεύθυνση Κουντουριώτου 9, Ν. Ηράκλειο
Τηλέφωνο 21 1118 9511
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

21/10 Gallows Pole - Sin by Four - SOL# Live at Remedy Club!

Το Remedy Live Club περίφανα παρουσιάζει 3 μπάντες που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους την Παρασκευή 21/10 στην σκηνή!

Οι Gallows Pole ξεκίνησαν το 2015 στην Αθήνα υπό τους ήχους του Thrash/Heavy metal με επιρροές κυρίως απο Bay area thrash και άλλες μπάντες όπως Metallica, Megadeth, Exodus, Sodom, Testament, Black Sabbath, Motorhead κλπ.

Μετά από πολλές αλλαγές στο line up πλέον ξεκινούν σοβαρά και στους επόμενους μήνες αρχίζουν την ετοιμασία του πρώτου άλμπουμ.

Ανεβασμένα γκάζια, μελωδικές κιθάρες πλαισιωμένες από ευφάνταστες μπασογραμμές, τύμπανα αδιαπέραστα και στίχοι εμπνευσμένοι από τον άνθρωπο και τους στοχασμούς του δίνουν στους Sin By Four το μεταλλικό hard rock ύφος που τους χαρακτηρίζει. Σημαντικότερη στιγμή της μπάντας η συμμετοχή της στο Global Battle Of The Bands Greece μετά τη μετονομασία της από The String Theory Project το 2015.

Οι SOL# The Band δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2016 και είναι μια cover band που διασκευάζει κομμάτια από την κλασσική rock και metal. Αποτελείται από: Σπύρο Λέντα(Κιθάρα), Γιώργο Βασιλόπουλο(Φωνή), Πάνο Σούκουλη(Κιθάρα – Φωνή), Παύλο Παχίδη(Μπάσο) & Σπύρο Παχίδη(Τύμπανα)

After show DJ Set: Panos Warlord

Με την υποστήριξη του Modern Mental Rebellion Festival!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Είσοδος: 6€ με μπύρα ή κρασί

  • SHARE
  • TWEET