Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn, Maplerun, System Decay, Schooldrivers, Rust 'N' Mud

Αθήνα @ Second Skin

Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn, Maplerun, System Decay, Schooldrivers, Rust 'N' Mud Αθήνα @ Second Skin
Συγκροτήματα Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn, Maplerun, System Decay, Schooldrivers, Rust 'N' Mud
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Second Skin
Διεύθυνση Δαμοκλέους 8, Γκάζι
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής After The Wave

ROCK,RAP N' HEAVY FESTIVAL @ SECOND SKIN GAZI - DIMITRIS MENTZELOS & PREJUDICE REBORN

Το AFTER THE WAVE festival παρουσιάζει το μόνο φεστιβάλ που συνδυάζει rock ,rap και metal για πρώτη φορά στο SECOND SKIN στο γκάζι. 2 Μαΐου ημέρα Σάββατο το επόμενο μεγάλο μουσικό γεγονός της χρονιάς με τους RUST N’ MUD, SCHOOLDRIVERS, SYSTEM DECAY,MAPLERUN και headliners της βραδιάς DIMITRIS MENTZELOS(DM) & PREJUDICE REBORN.

Σας περιμένουμε όλους από τις 19.00!Μεταλαδες ροκάδες και ράπερς για μια αξέχαστη συναυλία όπως δεν την έχετε ξαναζήσει

Με την υποστήριξη των Crash Parties, MD recording studio, του ΤΙΘΟΡΑ καφέ και του ΟPEN MIND TATTOO

Οι πόρτες ανοίγουν 19.00
Είσοδος :6€

Δαμοκλέους 8,Γκαζι (2' απο το μετρό ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, κάθετη στη Κωνσταντινουπόλεως)
Damokleous 8, Gazi
Athens, Greece
697 680 1029

DIMITRIS MENTZELOS & PREJUDICE REBORN
Το project Dimitris Mentzelos & Prejudice Reborn αποτελεί τη μουσική σύμπραξη του MC - Rapper Δημήτρη Μεντζέλου από τα Ημισκούμπρια, με τη heavy metal μπάντα Prejudice Reborn. To project δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2013, και συνδυάζει το rap στοιχείο με το μοντέρνο heavy metal. To πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας ήταν το EP "Rock Rap Heavy", το οποίο κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2013 αποτελούμενο από 6 ολοκαίνουργια τραγούδια. Tη μουσική των νέων τραγουδιών επιμελήθηκαν οι Prejudice Reborn και τους στίχους ο Δημήτρης Μεντζέλος. Στις 25 Νοεμβρίου του 2013, κυκλοφόρησε και το επίσημο video clip για το ομώνυμο τραγούδι "Rock Rap Heavy", αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από κοινό και τύπο (Rocking.gr, Rockoverdose, jazz blues rock κλπ.). Στη συνέχεια ακολούθησε και ένα δεύτερο video clip για το τραγούδι "La Strada", και συνεχίστηκε η προώθηση του EP με ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας

facebook page>https://www.facebook.com/deltameeandprejudicereborn?fref=ts

MAPLERUN
Οι Maplerun είναι μια σύγχρονη rock μπάντα με έδρα την Αθήνα που συνδυάζει διάφορα στυλ μουσικής, όπως nu-metal, σύγχρονο ροκ και alternative rock Σημαντικές επιρροές των Maplerun είναι οι Metallica, System of a Down, Dream Theater, Porcupine Tree, Tool, Coldplay, Radiohead, Katatonia, Godsmack, Creed, Staind κλπ.

Το ‘’HOUSE ON FIRE’’άλμπουμ τους έδωσε την ευκαιρία να εμφανιστούν ζωντανά στην ελληνική τηλεόραση (Mad Day Live στο Mad TV και Ράδιο Αρβύλα στo Ant1 TV). Το βίντεο των Maplerun για το single τους 'For You’ προβάλεται στο MTV Greece και στο Mad TV. Το δεύτερο άλμπουμ της μπάντας "Restless" κυκλοφόρησε μαζί με το περιοδικό“Metal Hammer” τον Οκτώβριο του 2012 και απέσπασε πολύ θετικές κριτικές.

Η μπάντα συμμετείχε σε ευρωπαϊκή περιοδεία, μαζί με τους Αμερικάνους θρύλους του progressive metal “Shadow Gallery”,στις αρχές Οκτωβρίου του 2010.

Τον Φεβρουαρίου του 2013, έκαναν opening στη σουηδική μπάντα KATATONIA στην Αθήνα, καθώς και στους “Philm” του Dave Lombardo (ex - Slayer), τον Απρίλιο του 2013. Η μπάντα επίσης συμμετείχε στο φεστιβάλ HARD ROCK HELL στην Ίμπιζα (Ισπανία) τον Μάιο του 2013 καθώς και στο γνωστό Αγγλικό φεστιβάλ “Hammerfest” .

Συμμετείχαν στην Αγγλική περιοδεία των American Headcharge (USA) μαζί με τους RSJ (UK), όπως επίσης και στην Ευρωπαική περιοδεία (Φεβρουάριος 2014) των Skindred (UK) μαζί με τους Soil (USA).

Η μπάντα μόλις ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις του 3ου της album με τον βραβευμένο με 3 Grammy παραγωγό David Bottrill (Tool, Muse, Placebo, Stonesour, Godsmack) και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στάδιο των μίξεων του δίσκου που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά.

Επικοινωνία:
Website: www.maplerun1.com
Facebook: www.facebook.com/maplerun1
Youtube: www.youtube.com/maplerun1
Email address: info@maplerun1.com

SYSTEM DECAY
Οι System Decay, δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2005 και είναι ένα heavy metal - metalcore συγκρότημα από την Αθήνα. Έχουν δύο δίσκους στο ενεργητικό τους. (No tomorrow 2012, "Gun", 2013 από τη Leaders Records). Αυτή την περίοδο, εργάζονται για την ετοιμασία του επόμενού τους δίσκου. Έχουν 3 επίσημα video clip στο ενεργητικό τους >Burn the Sun,Burn Away Lies,All I Left Behind

facebook page> https://www.facebook.com/System.Decay.Official?fref=ts

SCHOOLDRIVERS
Οι Schooldrivers είναι μια modern rock μπάντα από την Αθήνα. Ο ήχος τους έχει περιγραφεί ως ένα εκρηκτικό μίγμα modern rock, grunge και electro prog rock πειραματισμών. Το συγκρότημα ιδρύθηκε το 2008 και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει πάνω από 200 εμφανίσεις στα μεγαλύτερα events και venues της χώρας όπως το Legion Run, Big Party Ierapetra Xperience, Fuzz Club και Stage Volume One. Οι SD σε ρόλο διοργανωτών έχουν πραγματοποιήσει 4 φεστιβάλ (Global Battle Of The Bands, Live For Life, SGW, Modern Mental Rebellion: In Concert), και πρωταγωνίστησαν στο 1ο τηλεοπτικό rockumentary του MTV Greece. Με στόχο μια Σύγχρονη Πνευματική Επανάσταση οριοθετούν το πνευματικό rock'n'roll ως στάση ζωής και φιλοσοφία του σχήματος και πιστεύουν σε μια ενωμένη ενιαία αγγλόφωνη σκηνή.

OL JOHNNY VIDEO LINK: https://www.youtube.com/watch?v=9HoFH-PmnBk
THERONATION ALBUM (MP3 320): https://www.dropbox.com/sh/r2keffkbeqczhs5/AAAQ08BJohwM7KN3TAt90ij7a?dl=0

RUST 'N' MUD
Η μπάντα σχηματίστηκε το 2005 από τον Άγγελο Ξενόπουλο, σκοπός ήταν απλά ο μουσικός πειραματισμός με την rock ενώ δεν είχε καν όνομα. Το στυλ που έπαιζε τότε ήταν ένα είδος hard n' heavy metal-rock με πολύ groove και πολλούς αυτοσχεδιασμούς το οποίο έμοιαζε αρκετά με αυτό που σήμερα αποκαλούμε stoner rock. Αυτό το project διήρκεσε έναν χρόνο.

Οι Rust 'n' Mud έδωσαν ένα live show στις 2 Ιουλίου 2012 ως headliners. Μετονομάστηκαν, δε, σε Rust 'n Mud λίγες μέρες πριν από αυτό το live.

Τον Νοέμβριο του 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο promo κομμάτι με τον τίτλο "Devil's Eyes" το οποίο τράβηξε την προσοχή της Ελληνικής Underground Heavy Metal σκηνής. Από το 2015 οι Rust 'n' Mud κάνουν ένα νέο ξεκίνημα ηχογραφώντας και κυκλοφορόντας παλιό και νέο υλικό, είναι και πάλι μουσικό τρίο ενώ το μουσικό στυλ είναι ένα είδος τεχνικού mid-tempo groovy metal-rock με heavy ρυθμικά μέρη το οποίο η μπάντα αποκαλεί “Blues Beer Metal”.
  • SHARE
  • TWEET