Villagers Of Ioannina City, Void Droid, Fuel Eater

Πάτρα @ Μικρός Πρίγκηπας

Συγκροτήματα Villagers Of Ioannina City, Void Droid, Fuel Eater
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Μικρός Πρίγκηπας
Διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 148-150 & Κανάρη
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Ο Μικρός Πρίγκηπας και το LET THE SKYFALL NIGHTS παρουσιάζουν τους VIC (Villagers of Ioannina City), Void Droid και Fuel Eater σε ένα εκρηκτικό live με πολλή ενέργεια και rock διάθεση που θα σας μέινει αξέχαστο!

Κύριο χαρακτηριστικό της βραδιάς η παρουσίαση του 1ου album "Riza" των VIC,αλλά και η παρουσία νέων κομματιών απο Void Droid και Fuel Eater!

VIC (Villagers of Ioannina City):
Οι VIC είναι μια πειραματική psycheledic rock μπάντα από τα Γιάννενα. Παίζουν ένα είδος post rock μαζί με μια μεγάλη δόση ελλήνικής παραδοσιακής μουσικής απο την Ηπείρο. Η μπάντα δημιουργεί ένα μοναδικό ήχο συνδυάζοντας μοντέρνες φόρμες με τις ηπειρώτικες πολυφωνίες και την ομορφιά του κλαρίνου. Την πρωταπριλιά του 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους LP με τίτλο Riza.
https://www.facebook.com/vic.ioannina

Void Droid:
Οι Void Droid είναι ένα heavy rock/southern metal σχήμα με έδρα την Πάτρα. Δημιουργήθηκαν τον Οκτώβρη του 2012 καί ξεκίνησαν να γράφουν την δικιά τους μουσική διαμορφώνοντας παράλληλα τον ήχο τους. Tον Μάρτιο του 2013 ηχογράφησαν το 1ο τους ομότιτλο demo. Στόχος της μπάντας είναι η ηχογράφηση του πρώτου της full length-album μέσα στο 2014.
https://www.facebook.com/VoidDroid

Fuel Eater:
Οι Fuel Eater δημιουργήθηκαν στην Πάτρα τον Σεπτέμβρη του 2012. Η μπάντα είναι έτοιμη το Μάη του 2014 να εκδόσει σταδιακά κομμάτια του πρώτου της δίσκου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο χρόνο.
https://www.facebook.com/FuelEater

Doors open: 20:30
Live starts at: 21:00
Entrance: 6 euro + beer

  • SHARE
  • TWEET