«Μπορεί ο Zakk Wylde να πάρει την θέση του Dimebag στους Pantera;»

Ο Philip Anselmo απαντά

12/07/2016 @ 15:42

Ο Philip Anselmo για άλλη μία φορά σχολιάζει μια υποθετική επανένωση των Pantera, με τον Zakk Wylde να αναπληρώνει το κενό που άφησε στην κιθάρα ο μακαρίτης "Dimebag" Darrell Abbott.

Στις 26 Ιουνίου, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης με ερωτήσεις από το κοινό, που έλαβε χώρα στο Diamond Pub Concert Hall του Louisville, ο τραγουδιστής των Down, ερωτηθής για το αν πιστεύει ότι ο Wylde μπορεί να πάρει την θέση του Dimebag στους Pantera, έδωσε την εξής απάντηση:

«Ο Zakk είναι τρομερός κιθαρίστας, αλλά απλώς νομίζω ότι είναι διαφορετικός, φίλε – έχει διαφορετικό στυλ παιξίματος. Και επίσης, πρέπει να θυμάστε, εμπλέκεται και η τονικότητα – έχει διαφορετικό τόνο από τον Dime, ξέρετε. Οπότε, υποθέτω, θα μπορούσαν να υπάρξουν τόσα πολλά να γκρινιάξεις για το αν τελικά θα μπορούσε να «γεμίσει τα παπούτσια» του Dime, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει παρά να παίξει απλώς τα κιθαριστικά μέρη. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να γεμίσουν τα γαμημένα τα παπούτσια».

Ο Anselmo συνέχισε: «Μην γελιέστε. Ο Zakk Wylde είναι ένας εκπληκτικός τύπος ('fucking awesome motherfucker'), προσγειωμένος, τέρμα κουλ και μπορεί να ξεσκιστεί στη δουλειά. Αλλά κι εγώ του είπα μια φορά κάτι μετά από ένα live. Του είπα 'Είναι το grip'. Κανείς δεν είχε το grip του Dimebag - Κανείς».

Δείτε το βιντεοσκοπημένο σχετικό απόσπασμα εδώ.

  • SHARE
  • TWEET