Ολοκαίνουργιο video από τα Υπόγεια Ρεύματα

Το "Δεν Είναι Αρκετό" περιλαμβάνεται στο πρώτο 7ιντσο του συγκροτήματος

06/07/2018 @ 12:44

Τα Υπόγεια Ρεύματα κυκλοφόρησαν το κομμάτι τους "Δεν Είναι Αρκετό" το οποίο μαζί με το "Κάτι", περιλαμβάνεται στο πρώτο 7ιντσο από τη σειρά νέων κυκλοφοριών του συγκροτήματος.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

«Τα Υπόγεια Ρεύματα εγκαινιάζουν τη νέα τους δισκογραφική εποχή επιστρέφοντας στα αγαπημένα 45άρια. Από εδώ και πέρα το συγκρότημα θα κυκλοφορεί κάθε νέο του κομμάτι σε συλλεκτικό 7” και σε ψηφιακή μορφή θέλοντας να δώσει το χώρο στο κάθε τραγούδι να αγαπηθεί και να ακουστεί όπως του αξίζει.

Το πρώτο 7’’ των Υπογείων Ρευμάτων μόλις κυκλοφόρησε σε 300 συλλεκτικά αντίτυπα και περιέχει τα τραγούδια "Κάτι" και "Δεν είναι Αρκετό". Η ηχοληψία και η μίξη έγιναν από τον Πέτρο Πετρόπουλο (Πολυφωνική Στούντιο) και το mastering από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου (Sweetspot Productions). Το artwork επιμελήθηκε η Ήρα Σταματοπούλου. Το 7” είναι μια παραγωγή των Υπογείων Ρευμάτων και της Goodheart Productions.

Το τραγούδι "Δεν είναι αρκετό" οπτικοποιήθηκε από τον Πάνο Σκορδά – Τάκη και πρωταγωνιστεί ο Παναγιώτης Θεοδώροπουλος».

Δείτε εδώ το video του κομματιού.

Μιλώντας για την εν λόγω κίνησή τους τα Υπόγεια Ρεύματα αναφέρουν: 

«Αποφασίσαμε τα νέα κομμάτια να κυκλοφορούν κατευθείαν με τη δημιουργία τους, δύο δύο! Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να γίνουν πολλά για να κυκλοφορήσει ολόκληρο άλμπουμ. Μας ενδιαφέρει το κάθε κομμάτι να πάρει την προσοχή και την φροντίδα που του αξίζει, να κριθεί από το κοινό, χωρίς να χάνονται τα 7-8 κομμάτια ενός δίσκου στο βωμό των 1-2  "ραδιοφωνικών hit". Αυτό ήταν η λογική διάφορων πολυεθνικών δισκογραφικών και ραδιοφώνων των playlists, αποκλείοντας αξιολογότατους καλλιτέχνες και τραγούδια, οδηγώντας και με αυτόν τον τρόπο στην κατάρρευση της μουσικής βιομηχανίας».

Το 7” θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στις συναυλίες των Υπογείων Ρευμάτων.

Τα τραγούδια είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. 

Θυμίζουμε πως πρόσφατα τα Υπόγεια Ρεύματα διάλεξαν, για λογαριασμό του rocking.gr, τους σημαντικότερους δίσκους της ροκ ελληνικής σκηνής.

  • SHARE
  • TWEET