Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης στον πολυχώρο WE στην Θεσσαλονίκη

Τα έσοδα από την πώληση εισιτηρίων θα διατεθούν για την κάλυψη ιατρικών εξόδων

18/10/2022 @ 12:44

Είδα τους φίλους μου να περνάνε δύσκολες καταστάσεις...
Είδα και στη ζωή μου συνεχείς ανακατατάξεις...
Όταν πίσω γυρίσω, θέλω να αντικρύσω ότι αφήσω...
Θέλω να ντύσω το νου με σκέψεις, λέξεις, πράξεις...
Θέλω κι εσύ να συμβάλεις τις θετικές και να επιλέξεις...

Live οικονομικής ενίσχυσης Guilty (The Rock Βand) - M.A.t.E. – SKARIBAS

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Πολυχώρος WE

Είσοδος: 8€ (+ προαιρετικά κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης που θα κοστίζουν 2 ευρώ)

Τα έσοδα από την πώληση εισιτηρίων θα διατεθούν για την κάλυψη ιατρικών εξόδων και υγειονομικών δαπανών αποκατάστασης του μικρού μας φίλου!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Συμμετέχουν:

Guilty (The Rock Band)

Mουσική αναδρομή στις αγαπημένες μας μουσικές (hard rock & heavy metal), στα καλύτερά τους χρόνια (70s, 80s, 90s). Οι Guilty, παίζοντας με πάθος και πίστη στο είδος, αποδίδουν μουσικά το μεγαλείο της μουσικής μέσα από τραγούδια – ύμνους που άφησαν εποχή. Οι Guilty επιστρέφουν για μια μουσική παράσταση ατελείωτου headbanging σε μια βραδιά αγνής hard rock μουσικής.

M.A.t.E.

Mουσικό σχήμα με συνθέσεις που αποτελούν μια συνάντηση αναλογικού και ψηφιακού ήχου, όπου φωνητικά, free synth samples, sound, loops και εικόνες χορεύουν σε ένα ακουστικό drum set με ηλεκτρονική αίσθηση, βασισμένο σε dub, drum & bass, trip hop και dub–step ήχους. Οι M.A.t.E. επιστρέφουν για μια μουσική παράσταση που θα ταράξει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της πόλης!

SKARIBAS

Μετά από 10 χρόνια αισθητής απουσίας και 10 χρόνια αισθητής παρουσίας κατά το πρόσφατο παρελθόν, το σύγχρονο πολυπολιτισμικό υδραυλικό punk επιστρέφει για μία (και μόνο μία) ιστορική μουσική παράσταση. Η μίξη μουσικών στοιχείων από διαφορετικές μουσικές κουλτούρες, που συνδυάζονται αρμονικά και μη, σε συνδυασμό με ελληνικούς και εγγλέζικους στίχους, είναι και πάλι εδώ για να διαμορφώσουν εκ νέου τον ήχο των SKARIBAS. Αντικαταθλιπτικός ιδρώτας, κέφι και ένας μουσικός περίπατος στο θράσος.

Facebook Event

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET