Ενδεχομένη καλοκαιρινή περιοδεία των Queen με τον Adam Lambert στο μικρόφωνο

Ο John Deacon έχει αποσυρθεί μόνιμα, αλλά εξακολουθεί να παίρνει το μερίδιό του, τονίζει ο Roger Taylor

13/02/2014 @ 10:46
Σύμφωνα με το The Pulse Of Radio, όλα τα σημάδια δείχνουν ότι οι Queen θα περιοδεύσουν με τον φιναλίστ του American Idol, Adam Lambert, αυτό το καλοκαίρι, με τον οποίον έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Ο κιθαρίστας Brian May δήλωσε:

«Μιλήσαμε με τον Adam Lambert. Έχουμε ήδη δώσει μερικές συναυλίες μαζί του και είναι καταπληκτικός. Θέλουμε συνεχώς να κάνουμε πράγματα, δεν μπορούμε να το σταματήσουμε. Όταν πέθανε ο Freddie δεν θέλαμε να μιλήσουμε γι’ αυτό για ένα χρονικό διάστημα και δεν θέλαμε να είμαστε Queen. Αλλά μετά από λίγο συνειδητοποιείς ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει τα τραγούδια και θέλει να μας βλέπει να κάνουμε πράγματα. Οπότε, όπως και να το αποκαλέσεις, ο Roger κι εγώ θα κάνουμε πράγματα. Θα συνεχίσουμε, μάλλον, αυτό το καλοκαίρι... Πιθανότατα  στις Η.Π.Α.»

Το The Pulse Of Radio ρώτησε και τον drummer Roger Taylor αν ο μπασίστας John Deacon θα ξανασυμμετείχε ποτέ στους Queen μετά το 1992.

«Ο John έχει πραγματικά απομακρυνθεί από τη μουσική βιομηχανία. Δεν του άρεσε πια να περιτριγυρίζεται από κόσμο. Έγραψε ένα γράμμα λέγοντάς μας 'εγκρίνω ό,τι κάνετε και, εμ... θα μπορούσα να έχω το μερίδιό μου;'. Θέλω να πω ότι είναι ακόμα συνεργάτης, υπό αυτήν την έννοια.»
  • SHARE
  • TWEET