Ο Ville Valo για το ενδεχόμενο ένταξης στους Sentenced

Μιλώντας στο Rocking, ο άλλοτε frontman των ΗΙΜ αποκάλυψε τί συνέβη πριν από περίπου τρεις δεκαετίες

26/02/2024 @ 13:44

Μιλώντας στο Rocking και τον Χρήστο Καραδημήτρη, ενόψει των επερχόμενων συναυλιών του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Ville Valo αποκάλυψε ότι είχε συζητήσει το ενδεχόμενο να ενταχθεί στους Sentenced  πριν από περίπου τρεις δεκαετίες. Αναλυτικά, ανέφερε τα εξής:

«Tην εποχή που οι Sentenced δεν είχαν προσλάβει ακόμα τον Ville -τον τραγουδιστή τους, τον Ville Laihiala- ήμουν σε επικοινωνία με κάποιον στο συγκρότημα για να δούμε την πιθανότητα να τραγουδήσω μαζί τους. Αλλά, αυτό ήταν πολύ, πολύ καιρό πριν… ήταν πριν οι HIM κάνουν οτιδήποτε. Πρέπει να ήταν κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '90. Όπως καταλαβαίνεις, γνωριζόμασταν μεταξύ μας. Και υποθέτω θα ήταν ένας πολύ διαφορετικός κόσμος, αν είχε συμβεί αυτό...»

Ολόκληρη η ιδιαίτερα ανεδιαφέρουσα συνέντευξη του Ville Valo θα δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ville Laihiala εντάχθηκε στους Sentenced το 1996, αντικαθιστώντας πίσω από το μικρόφωνο τον Taneli Jarva μετά την κυκλοφορία του "Amok", ενώ οι ΗΙΜ κυκλοφόρησαν στα τέλη του 1996 το EP "666 Ways To Love: Prologue" και την επόμενη χρονιά το ολοκληρωμένο ντεμπούτο τους "Greatest Lovesongs Vol. 666".

O άλλοτε frontman των ΗΙΜ κυκλοφόρησε πριν από ένα περίπου χρόνο υπό το όνομα VV το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο "Neon Noir" και τον περασμένο Ιούλιο επέστρεψε στην χώρα μας για μία εμφάνιση στα πλαίσια του Rockwave Festival, την ημέρα των Black Keys και Puscifer.

  • SHARE
  • TWEET