Τετραήμερο Up The Hammers Festival το 2021

25 συγκροτήματα έχουν επιβεβαιωθεί ενώ αναμένονται προσθήκες

11/06/2020 @ 17:37

Μετά την αναβολή του Up The Hammers XV λίγο πριν την πραγματοποίησή του λόγω της επέλασης του κορωνοϊού, το φετινό φεστιβάλ θα διεξαχθεί τον Μάρτιο της επόμενης χρονιάς.

Συγκεκριμένα, το line up μεταφέρεται σε μεγάλο ποσοστό για το τριήμερο 18, 19 και 20 Μαρτίου, ενώ τα συγκροτήματα που είχαν ανακοινωθεί για το Up The Hammers XVΙ θα εμφανιστούν την Κυριακή 21 Μαρτίου του 2021.

Το warm-up show της Πέμπτης στο An Club παραμένει sold out και τα διήμερα εισιτήρια του Up The Hammers XV για Παρασκευή και Σάββατο στο Gagarin ισχύουν ως έχουν, με τα ημερήσια να κοστίζουν 38 Ευρώ.

Τα εισιτήρια για την Κυριακή κοστίζουν 50 Ευρώ, ενώ όσοι είχαν αγοράσει αρχικά διήμερο εισιτήριο για το Up The Hammers XVΙ στην τιμή των 70  Ευρώ θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το φεστιβάλ ώστε να διευθετηθεί η διαφορά.

Τελευταία προσθήκη αποτελούν οι περίφημοι Rods των David "Rock" Feinstein (εξάδελφος του Ronnie James Dio) και Carl Canedy (πρώτος ντράμερ των Manowar), οι οποίοι θα εμφανιστούν την Κυριακή στην την θέση των Taramis, ενώ αναμένεται να προστεθούν κι άλλα συγκροήματα στις 18, 19 και 21 Μαρτίου.

Προτεραιότητα αποτελεί η συμμετοχή των συγκροτημάτων που είχαν προηγουμένως ανακοινωθεί, ενώ εξακολουθούν να ισχύουν τα διαφορετικά σετ των Atlantean Kodex και οι ευρωπαϊκές αποκλειστικότητες των Titan Force συμπεριλαμβανομένων των τριών αδελφών Flores και των Βραζιλιάνων Viper που θα παρουσιάσουν το σπουδαίο "Theatre of Fate" στην ολότητά του.

Up The Hammers XV Warm Up Show
Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021, An Club
Atlantean Kodex
Crush
Ravensire
Achelous

Up The Hammers XV Day One
Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, Gagarin 205
Toxik
Atlantean Kodex
Spitfire
Riot City
Traveler
Solitary Sabred

Up The Hammers XV Day Two
Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, Gagarin 205
Fifth Αngel
Slough Feg
Trespass
Crypt Sermon
Dexter Ward
Vultures Vengeance
Quicksand Dream
Sabire

Up The Hammers XVI
Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, Gagarin 205
Titan Force
Viper
Shok Paris
Medieval Steel
The Rods
Ambush
Midnight Priest
Gothic Stone
Stygian Crown

  • SHARE
  • TWEET