Διεγράφη ο λογαριασμός των Trapt στο Facebook

Οι ακραίες αναρτήσεις του frontman οδήγησαν στην απενεργοποίηση της σελίδας που είχε 600 χιλιάδες φίλους της μπάντας

20/11/2020 @ 13:03

Ο λογαριασμός των Trapt στο Facebook φαίνεται να έχει κατέβει μετά από αρκετές αναφορές από χρήστες σχετικά με αναρτήσεις του αμερικανικού συγκροτήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο frontman Chris Taylor ξεκίνησε τον Μάρτιο μια σειρά από αναρτήσεις υπερασπιζόμενος τον Προέδρο των Η.Π.Α.. Donald Trump, σχετικά με την πανδημία. Για οκτώ μήνες ο Taylor ενεπλάκη σε αρκετές διαδικτυακές διαμάχες με μουσικούς, απειλές για αγωγές, ενώ αποκορύφωμα αποτέλεσε η πρόσκληση του σε μια νεο-φασιστική ομάδα να παρακολουθήσει τους Trapt ζωντανά.

Η αιτία για την διαγραφή της σελίδας των Trapt φαίνεται πως ήταν η ανάρτηση μιας φωτογραφίας της ακροδεξιάς ομάδας των Proud Boys, στην οποία καλούσαν τους ομοϊδεάτες τους σε μια άλλη πλατφόρμα πιο ανεκτική στην ρητορική μίσους, το Parler.

Ο λογαριασμός των Trapt, ο οποίος είχε συγκεντρώσει κοντά στους 600000 οπαδούς, έχει εξαφανιστεί από το Facebook, αντιθέτως, αυτοί στο Twitter και στο Instagram λειτουργούν ακόμα.

Η αμερικανική rock μπάντα κυκλοφόρησε φέτος τον όγδοο δίσκο της με τίτλο "Shadow Work", με τις πωλήσεις, ωστόσο, να μην είναι οι επιθυμητές σύμφωνα με το Soundscan.

  • SHARE
  • TWEET