Νέα μουσική από Tony Iommi και Tony Martin;

Αφορμή για την επιθυμία του Iommi οι επανεκδόσεις των "Headless Cross" και "Tyr"

07/03/2017 @ 11:47

O κιθαρίστας των Black Sabbath, Tony Iommi, εκμυστηρεύτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή την ελπίδα του για επανένωση με τον πρώην frontman της μπάντας, Tony Martin. Αφορμή για την επιθυμία του Iommi είναι οι επανεκδόσεις των κλασσικών πλέον "Headless Cross" και "Tyr" στις οποίες σκοπεύει να προσθέσει, σαν bonus, νέα μουσική που θα ήθελε να γράψει με τον Martin.

«Έχουν καθυστερήσει κάπως οι επανεκδόσεις των δυο δίσκων λόγω της ενασχόλησής μου με τις συναυλίες των Sabbath αλλά το επόμενο χρονικό διάστημα θα αποτελέσουν τη βασική μου ενασχόληση», ανέφερε ο Iommi.

Και συνεχίζοντας:

«Θα ήθελα να κάνω μερικά νέα κομμάτια με τον Tony Martin γι’ αυτές τις δύο κυκλοφορίες. Θα ακολουθήσουν τα "Cross Purposes" (1994) και "Forbidden" (1995)».

Ο Ιommi και ο Martin συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια τον περασμένο Ιανουάριο στα πλαίσια μιας τελετής βράβευσης και μνήμης του μεγάλου εκλιπόντα ντράμερ, Cozy Powell. Μετά το event ο Martin έγραψε στη σελίδα του στο facebook:

«Υπέροχη μέρα. Βρέθηκα σε μια ιδιαίτερη τελετή για τον Cozy Powell μαζί με τους Brian May, Neil Murray και Tony Iommi… Με έκπληξή μου είδα τον Tony να με προσεγγίζει με ιδιαίτερη θέρμη. Είναι η πρώτη συζήτηση που κάναμε τα τελευταία 15 χρόνια! Υπάρχει περίπτωση συνεργασίας…».

  • SHARE
  • TWEET